Uitgelichte Partner: Karssen Financieel

OK1.jpeg

Wie is Karssen Financieel?

Als tandarts ben je straks constant bezig met de mondgezondheid van je patiënten. Belangrijk werk en waarschijnlijk is dit je passie. Je wordt niet voor niets tandarts.

Vergeet alleen je eigen gezondheid niet. Je zit straks lange dagen aan de stoel, en dat kan allerlei ongemakken veroorzaken als je niet oppast.

Wij kunnen je hierbij helpen. Alleen misschien niet op een manier waar je direct aan denkt. Karssen Financieel waakt graag over jouw financiële gezondheid. En daar zijn we goed in. Denk aan ons als je eigen personal coach op financieel gebied. We zorgen ervoor dat je fit en slank blijft, maar wel met de benodigde reserves op de juiste plek.

Hoe doen we dit? Net als jij straks bij je patiënten. We zorgen er eerst voor dat alles goed op de rit komt. Denk aan het beoordelen van de overeenkomst waar je mee gaat werken, hulp bij de KVK en her verzorgen van de verzekeringen. Daarna houden we de vinger aan de pols met periodieke controles. En als het nodig is dan sturen we bij met een goed doordacht plan. Zoals je weet levert een consequente aanpak het beste resultaat op lange termijn op. En daar gaan we voor. Doe je mee?

Karssen Financieel je ondersteunen bij alle zaken waar je als (startende) tandarts mee te maken krijgt:

Wet DBA, KvK en BIG registratie

  • Beoordelen van de overeenkomst waar je mee gaat werken

  • Hulp bij de onderhandelingen over de voorwaarden waarvoor je gaat werken

  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en Rechtsbijstandsverzekering

  • Overige verzekeringen, wij kunnen je helpen bij het verzekeren van alles!!

  • Hoe start ik mijn eigen praktijk?

  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  • Hypotheken voor starters

  • Praktijkovername of instappen maatschap

  • Pensioenvoorzieningen

Onno Karssen heeft samen met zijn team inmiddels jarenlange ervaring met het regelen van de financiën voor tandartsen. Van hypotheken voor net gestarte tandartsen, goede verzekeringen tegen lage kosten tot het begeleiden van een praktijkovername. Door ons uitgebreide netwerk weten we vaak beter wat er speelt of hoe je iets toch voor elkaar kunt krijgen. En dat is dan weer Onno’s passie.

Speciaal voor lezers van de startende tandarts hebben we een tweetal aanbiedingen in het eerste jaar. Korting op je aansprakelijkheidsverzekering en ons serviceabonnement een heel jaar gratis. Kijk op

http://www.destartendetandarts.com/karssen-financieel.

Bel je ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak?

Ps: Inmiddels zijn er bijna 300 tandartsen die gebruik maken van onze diensten.

OK2.jpeg