Uitgelichte partner: ANT

Dat de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) een beroepsvereniging is voor tandartsen en studenten Tandheelkunde, wist je waarschijnlijk al. Maar weet je ook wat wij doen voor jou als tandarts of student? 

Als de belangenbehartiger van tandartsen zet de ANT zich in voor een beter imago van de beroepsgroep en blijven we strijden tegen bureaucratie. Wij ondersteunen de tandarts daarom met praktische tools, zoals protocollen, formulieren en contracten en adviezen om de tandarts te ontzorgen bij het omgaan met de huidige wet- en regelgeving. Ook biedt de ANT aan haar leden een ledenservice met onder andere juridische hulp, fiscale adviezen en adviserende tandartsen. Bekijk hier wat de ANT nog meer aanbiedt: https://www.ant-tandartsen.nl/lidmaatschap/tandartsen/wat-biedt-de-ant.

Ook studenten biedt de ANT veel. Zo ontvangt ieder student-lid het Dentz-magazine, houden we studenten op de hoogte van de laatste stand van zaken in (o.a.) de politiek door middel van lunchcolleges en maak je als student kans op een beurs ter waarde van € 600,- voor je buitenlandstage. Je kunt als student zelf ook actief worden binnen de ANT, bijvoorbeeld als presentator van het ANT-nieuws in 1 minuut, als content creator of als ANT-studentsraadlid. Meer weten? Bekijk hier het hele aanbod! https://www.ant-tandartsen.nl/studenten

Bij de ANT begrijpen we dat jij als beginnend tandarts niet overal aandacht aan kunt besteden. Maar terwijl jij bezig bent met je vak, speelt er in de politiek de kwestie over hoe jouw beroep er in de toekomst gaat uitzien. Om jou over deze en andere zaken te informeren, heeft de ANT daarom een wekelijkse nieuwsbrief en het ANT-nieuws in één minuut (ook te zien op De Startende tandarts). Als je dat bijhoudt, ben je van alle belangrijke zaken (enigszins) op de hoogte.

Wil je meer weten wat wij voor jou als (beginnend) tandarts kunnen betekenen? Bekijk dan onze website: https://www.ant-tandartsen.nl/

download.png