Startersaanbiedingen

In samenwerking met de onderstaande bedrijven kunnen wij alle startende mondzorgprofessionals het volgende aanbieden: 


Sinds vele jaren is de naam ExamVision synoniem voor kwaliteit als het gaat om vergroting en maatoplossingen. Ons doel is het verbeteren van zicht en ergonomie voor alle medisch specialisten, door voor een ieder qua zicht, licht en ergonomie een maatoplossing te bieden waarbij de wensen van de arts centraal staan.

Doe de Total Check van jouw loepbril kosteloos op een van de Kickstart: 360 Talks van de Startende Tandarts.


Zodra je “Up and Running” bent, start je niet alleen met je werk, maar ook met permanente educatie. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, dan wordt het een goede gewoonte. Doe het voor jezelf, niet omdat het moet, dan levert het echt iets op en geeft het je energie!

Bij registratie in je 1e jaar na afstuderen ontvang je een maximale korting van 2 kalenderjaren gratis registratie!


Kantoor van Mil is al vele jaren het vertrouwde adres voor (startende) tandartsen. Uiteraard verzorgen wij je jaarrekening en belastingaangifte, maar we brengen ook je financiële en fiscale situatie in kaart en zorgen voor optimalisatie daarvan.

Voor waarnemende tandartsen hebben wij een zeer gunstig tarief van €600,- (excl. BTW). Dit tarief geldt zolang je als waarnemend tandarts actief blijft.  Als je je via De Startende Tandarts bij ons aanmeldt, dan betaal je het eerste jaar slechts de helft!

Neem contact met ons op via onze partner pagina!


Al je financiële zaken snel en gratis geregeld

Als startend tandarts wil je aan de slag. Aan de slag met mensen, niet met randzaken. Onno Karssen is specialist in het op financieel gebied ondersteunen van startende tandartsen.

Meld je aan via De Startende Tandarts en betaal voor de tandarts service-module het eerste jaar helemaal niets in plaats van €325,-. Daarnaast ontvang je 50 procent korting op je Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering.

Kijk op de partnerpagina voor meer informatie!


 

Meer tijd voor je patiënten – en leuke dingen

Wél behoefte aan ontzorging, géén behoefte aan boekhouden en fiscale rompslomp? En al je verzekeringen op orde hebben? VvAA regelt het. Speciaal voor jonge professionals hebben wij, samen met tandartsen, het Tandartsenpakket samengesteld. Hiermee zijn al je fiscale, juridische en financiële zaken geregeld voor een vast bedrag per jaar. Zodat jij meer tijd overhoudt voor je patiënten – en leuke dingen naast je werk.


Freek Gols Linthorst ging je voor:

“Ik ben via een oud-studiegenoot bij Dental Clinics terechtgekomen. Hij attendeerde me erop dat ik voor mijn afstuderen onder begeleiding bij Dental Clinics kon gaan werken. Dat sprak me erg aan. Het goede van Dental Clinics is dat je je tijdens je eerste meters alleen maar op het klinische gedeelte hoeft te richten. Al het andere is bijzaak en wordt voor je geregeld. Die focus is een mooie manier om snelheid en ervaring op te bouwen.” LEES MEER 


Woon gratis een cursus of klinische avond bij!

DentConnect is de ideale werkgever voor startende tandartsen door heel Nederland. Vanwege onze dynamische en snelgroeiende organisatie bieden wij veel perspectief aan onze medewerkers.

Dankzij de interne opleidingstak van DentConnect, DentConnect Academy, kun je je als startende tandarts optimaal ontwikkelen. Wanneer je je via deze link aanmeldt, kun je gratis een cursus of klinische avond naar keuze bijwonen in onze speciale congresruimte! Na afloop ontvang je een certificaat en natuurlijk de bijbehorende KRT punten.

We hopen je snel te zien!


complan.png

Wij willen graag het kantoor zijn die jouw administratie mag gaan verzorgen. Wij kunnen dit als 'De' tandarts administratie specialist van NL als geen ander. Voor een waarnemer hanteren wij normaal een vast tarief per jaar van € 500,- excl. BTW. Dit is voor de aangifte inkomstenbelasting inclusief een gespecificeerde jaarrekening. Waaneer je in je afstudeerjaar voor 1 juli bent gaan werken, dan betaal je het 1e jaar geen 500 euro maar 250 euro excl. BTW. Wanneer je na 1 juli bent gaan werken, betaal je maar 125 euro excl. BTW. 

Klik hier voor meer informatie. 


Aan iedere (bijna) afgestudeerde,  startende tandheelkundige professional, aangemeld via De Startende Tandarts, geeft Danse Dental Care 10% korting op het gehele pakket tandheelkundig handinstrumentarium.  Dit gedurende één jaar en ingaande vanaf de eerste order. Ná dit jaar verlenen wij nog eens, gedurende twee jaar, één maal per jaar 10% korting op aanschaf van ons tandheelkundig handinstrumentarium.


Haal voordeel uit je ondernemerschap!

Werk je als zelfstandig tandarts zonder personeel op omzetbasis voor tandartspraktijken, dan hebben wij de volgende aanbieding.

Voor € 640,- per jaar je gehele financiële administratie op orde (€ 775,- incl. BTW)

Inclusief:
- Begeleiding bij de inrichting van je administratie
- Winstaangifte, jaarverslag en aangifte
- Voorlopige aanslag en toeslagen aangepast op jouw situatie
- Uitstel voor het indienen aangifte inkomstenbelasting
- Een persoonlijik adviseur
Vraag gerust naar de voorwaarden.

Noord Negentig staat voor je klaar!

Meer weten? Neem contact op met Marc van der Hak (050 520 53 00) of kijk op noordnegentig.nl