Startersaanbiedingen

In samenwerking met de onderstaande bedrijven kunnen wij alle startende mondzorgprofessionals het volgende aanbieden: 


''Onze missie is erop gericht om iedere tandarts, chirurg, specialist en student die met een loepbril wil werken in staat stellen om een kwalitatief hoogwaardige loepbril aan te schaffen voor een scherpe prijs. Zo leveren wij een bijdrage om de zorg voor iedereen, zowel arts als patiënt, betaalbaar te houden.''

Krijg gratis entree tot één van onze events bij aanschaf van een product van BINOC VISION.


Zodra je “Up and Running” bent, start je niet alleen met je werk, maar ook met permanente educatie. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, dan wordt het een goede gewoonte. Doe het voor jezelf, niet omdat het moet, dan levert het echt iets op en geeft het je energie!

Bij registratie in je 1e jaar na afstuderen ontvang je een maximale korting van 2 kalenderjaren gratis registratie!


Kantoor van Mil is al vele jaren het vertrouwde adres voor (startende) tandartsen. Uiteraard verzorgen wij je jaarrekening en belastingaangifte, maar we brengen ook je financiële en fiscale situatie in kaart en zorgen voor optimalisatie daarvan.

Voor waarnemende tandartsen hebben wij een zeer gunstig tarief van €600,- (excl. BTW). Dit tarief geldt zolang je als waarnemend tandarts actief blijft.  Als je je via De Startende Tandarts bij ons aanmeldt, dan betaal je het eerste jaar slechts de helft!

Neem contact met ons op via onze partner pagina!


Service-module 1e jaar gratis!

Als startend tandarts wil je aan de slag. Aan de slag met mensen, niet met randzaken. Onno Karssen is specialist in het ondersteunen van startende tandartsen in de meest brede zin van het woord.

Als je je nu via De Startende Tandarts aanmeldt, betaal je voor de tandarts service-module het eerste jaar €0,- in plaats van €325,- en ontvang je 50% korting op je Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Kijk op de partnerpagina voor meer informatie over deze speciale tandarts-service-module.


 

Meer tijd voor je patiënten – en leuke dingen

Wél behoefte aan ontzorging, géén behoefte aan boekhouden en fiscale rompslomp? En al je verzekeringen op orde hebben? VvAA regelt het. Speciaal voor jonge professionals hebben wij, samen met tandartsen, het Tandartsenpakket samengesteld. Hiermee zijn al je fiscale, juridische en financiële zaken geregeld voor een vast bedrag per jaar. Zodat jij meer tijd overhoudt voor je patiënten – en leuke dingen naast je werk.


Freek Gols Linthorst ging je voor:

“Ik ben via een oud-studiegenoot bij Dental Clinics terechtgekomen. Hij attendeerde me erop dat ik voor mijn afstuderen onder begeleiding bij Dental Clinics kon gaan werken. Dat sprak me erg aan. Het goede van Dental Clinics is dat je je tijdens je eerste meters alleen maar op het klinische gedeelte hoeft te richten. Al het andere is bijzaak en wordt voor je geregeld. Die focus is een mooie manier om snelheid en ervaring op te bouwen.” LEES MEER 


Woon gratis een cursus of klinische avond bij!

DentConnect is de ideale werkgever voor startende tandartsen door heel Nederland. Vanwege onze dynamische en snelgroeiende organisatie bieden wij veel perspectief aan onze medewerkers.

Dankzij de interne opleidingstak van DentConnect, DentConnect Academy, kun je je als startende tandarts optimaal ontwikkelen. Wanneer je je via deze link aanmeldt, kun je gratis een cursus of klinische avond naar keuze bijwonen in onze speciale congresruimte! Na afloop ontvang je een certificaat en natuurlijk de bijbehorende KRT punten.

We hopen je snel te zien!


Heertjes/Voorpraktijken helpt je vooral later, bij het opzetten van een praktijk waar alle kosten ”in control” zijn. Maar natuurlijk helpen we je als waarnemer graag ook al een beetje kosten te besparen.


Voor waarnemende tandartsen hebben wij één van de beste energiedeals voor thuis. Voor dit collectief geldt een deelnamebijdrage van €90,- per jaar.  Als je je via De Startende Tandarts aanmeldt, dan betaal je het eerste jaar slechts de helft!


Op de nascholingsprogramma’s van Elysee Campus nemen we je mee in ‘de wereld van de tandtechniek’ door het delen van onze kennis. In korte tijd word je bijgepraat over de klinische aspecten van het werken met onze tandtechniek. Wij geven advies over behandelplanning, preparatierichtlijnen, beetregistratie, materiaalkeuze, afdrukken en een correcte wijze van plaatsen en/of cementeren. Compact, objectief en relevant. Dat is Elysee Campus.

Ben je benieuw naar Elysee Campus? Op onze website staan alle thema's, schrijf je nu in om kosteloos een eerste campusavond mee te maken! Daarnaast bieden we je een gratis boorsetje aan op de eerste avond.


complan.png

Wij willen graag het kantoor zijn die jouw administratie mag gaan verzorgen. Wij kunnen dit als 'De' tandarts administratie specialist van NL als geen ander. Voor een waarnemer hanteren wij normaal een vast tarief per jaar van € 500,- excl. BTW. Dit is voor de aangifte inkomstenbelasting inclusief een gespecificeerde jaarrekening. Waaneer je in je afstudeerjaar voor 1 juli bent gaan werken, dan betaal je het 1e jaar geen 500 euro maar 250 euro excl. BTW. Wanneer je na 1 juli bent gaan werken, betaal je maar 125 euro excl. BTW. 

Klik hier voor meer informatie. 


Aan iedere (bijna) afgestudeerde,  startende tandheelkundige professional, aangemeld via De Startende Tandarts, geeft Danse Dental Care 10% korting op het gehele pakket tandheelkundig handinstrumentarium.  Dit gedurende één jaar en ingaande vanaf de eerste order. Ná dit jaar verlenen wij nog eens, gedurende twee jaar, één maal per jaar 10% korting op aanschaf van ons tandheelkundig handinstrumentarium.