Onze Partners

Graag willen wij onze partners en sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage in kennis en financiële steun.

 

De Startende Tandarts.com wordt mede mogelijk gemaakt door de Associatie Nederlandse Tandartsen.

 

Sinds vele jaren is de naam ExamVision synoniem voor kwaliteit als het gaat om vergroting en maatoplossingen. Ons doel is het verbeteren van zicht en ergonomie voor alle medisch specialisten, door voor een ieder qua zicht, licht en ergonomie een maatoplossing te bieden waarbij de wensen van de arts centraal staan.

Zodra je “Up and Running” bent, start je niet alleen met je werk, maar ook met permanente educatie. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, dan wordt het een goede gewoonte. Doe het voor jezelf, niet omdat het moet, dan levert het echt iets op en geeft het je energie!

 

Onze missie is erop gericht zoveel mogelijk mensen enthousiast te krijgen voor mondfotografie. Immers, zowel behandelaar als patiënt worden er beter van. Mondfotografie is een prachtig communicatiemiddel, want een foto zegt meer dan duizend woorden...

 
 

Wanneer je aan de slag gaat als Startende Tandarts, wil je graag meteen met hoog kwalitatief, mooi en ergonomisch verantwoord instrumentarium werken, dit verlaagt de kans op gewrichtsklachten en oververmoeidheid en verhoogt het plezier in je werk, iedere dag opnieuw. Dit kan Danse Dental Care je nu bieden. 

Of je nu als zelfstandig of als waarnemend tandarts aan de slag wilt, Onno Karssen ondersteunt je bij het opstarten van je bedrijf. Door kennis van de branche kan ik snel en efficiënt de beste voorwaarden realiseren, ook voor een startersprijs.

Kantoor van Mil Belastingadviseurs, partner van De Startende Tandarts, dus ook voor jou! Voor alle werkzaamheden op het gebied van belastingen, jaarrekening, fiscaal en financieel advies.

 


CAS
richt zich sinds 1986 hoofdzakelijk op de administratieve dienstverlening aan TANDARTSEN. Wij willen graag een lange termijn relatie met je aangaan, net

zoals wij dit met honderden andere tandartsen hebben. Waarom CAS? Omdat wij Dé Tandarts administratie specialist van Nederland zijn!

 

Freek Gols Linthorst ging je voor: “Ik ben via een oud-studiegenoot bij Dental Clinics terechtgekomen. Hij attendeerde me erop dat ik voor mijn afstuderen onder begeleiding bij Dental Clinics kon gaan werken. Dat sprak me erg aan. Het goede van Dental Clinics is dat je je tijdens je eerste meters alleen maar op het klinische gedeelte hoeft te richten. Al het andere is bijzaak en wordt voor je geregeld. Die focus is een mooie manier om snelheid en ervaring op te bouwen.” LEES MEER

 
 
 

Meddent is een totaal leverancier van alle dental professionals met de beste prijs kwaliteit verhouding. Wij denken graag met u mee voor een optimaal resultaat.

DentConnect is de ideale werkgever voor startende tandartsen door heel Nederland. Vanwege onze dynamische en snelgroeiende organisatie bieden wij veel perspectief aan onze medewerkers.

 

Dental Plek is hét platform waarmee iedereen gemakkelijk communiceert, zijn of haar taken beheert en veilig bestanden intern en extern verstuurd (óók naar patiënten).

 

Ultradent Products Inc. is een toonaangevende producent van hoogwaardige dentale materialen, apparaten en instrumenten. De missie van Ultradent Products is het verbeteren van de tandheelkundige zorg over de hele wereld. Ook wil Ultradent Products dentale producten blijven verbeteren, zodat tandheelkundige ingrepen voorspelbaarder en eenvoudiger verlopen.

 
 
 

Als startend tandarts komt er veel op je af. Ook op financieel gebied. Noord Negentig is gespecialiseerd in financiële en fiscale vraagstukken in de zorg, ook de mondzorg. Onze accountants, fiscalisten en belastingadviseurs zijn thuis in de branche. We ondersteunen zelfstandige tandartsen zonder personeel, maatschappen en partners bij het inrichten en voeren van een gezonde financiële en fiscale organisatie. Zodat jij je kunt focussen op de mondzorg voor je patiënten.