Foto’s: DARE Imaging & S.A. Photography


Kickstart

Hét tandheelkundige inspiratie-event van het jaar

Kickstart 360

Vrijdag 26 mei 2017, EYE Filmmuseum

In december 2016 onstond het idee voor Kickstart 360, vanuit de gedachte dat wij zelf iets beters konden neerzetten dan wat de markt op dat moment bood. Een event neergezet door de doelgroep, voor de doelgroep. En we hebben het geweten. Met een fantastisch congres in het EYE Film Institute en een sociaal programma in de vorm van een vaartocht op DOCKS en een afterparty in de SkyLounge is Kickstart 360 de grote katalysator geweest van De Startende Tandarts.

Kickstart 2018 - The Next Step

Vrijdag 21 mei, Theater Amsterdam

Citius, Altius, Fortius. Dit Olympische motto was zeker van toepassing op Kickstart 2018, waarbij we letterlijk en figuurlijk ‘The Next Step’ zijn gegaan. Niet alleen qua locatie met het immense scherm van 55m breed en bijna 10m hoog in Theater Amsterdam, maar ook met de introductie van onder meer de Silent Workshops en de Battle. Een strijd waarin zowel de facetten van de ‘moderne, fancy’ als de ‘old skool’ tandheelkunde voorbijkwamen. Natuurlijk inclusief DOCKS en de SkyLounge.

Kickstart: Mix It Up

Zaterdag 15 juni 2019, OceanDiva

Wat was ons 3-jarige jubileum een mooi feestje! Aan boord van de imposante OceanDiva Original, een 86 meter lange riviercruiser, werd het publiek getrakteerd op een mengelmoes van hoogstaande, moderne tandheelkunde. Niet in het minst omdat Style Italiano acte de présence tijdens de hands-on battle, een van de hoogtepunten van de dag. Ook zagen we menig deelnemer tijdens de vaartocht nog een poging doen een hole-in-one te slaan om een heuse BMW cabrio konden winnen.


KICKSTART: 360 Talks

Hét Dynamic Network Dinner van tandheelkundig Nederland

Kickstart: 360 Talks | Groningen

Woensdag 24 april 2019

Met Kickstart: 360 Talks willen we onze Kickstart filosofie ook lokaal en in intiemere setting uitdragen naar de drie tandheelkundige faculteitssteden. Vijf sprekers die ieder maximaal 18 minuten de tijd hebben om hun 360 SurpriseTalk neer te zetten over een niet alledaags onderwerp tijdens ons unieke concept van het Dynamic Network Dinner.

Klik hier voor de foto’s

✓ woensdag 27 juni 2018, Paviljoen van de Dame
✓ woensdag 24 april 2019, Hitachi Capital Stadion

Kickstart: 360 Talks | Nijmegen

Woensdag 17 april 2019

Ben je enthousiast over onze ideeën en lijkt het je gaaf onderdeel te worden van ons team? Het zou zomaar eens kunnen zijn dat wij hier en daar nog eens een helpend handje kunnen gebruiken. Dus trek eens je stoute schoenen aan en stuur ons een mailtje naar info@destartendetandarts.com! Zo maken we samen de tandheelkunde leuker.

 

✓ woensdag 17 april 2019, Van der Valk

Kickstart: 360 Talks | Amsterdam

Donderdag 4 april 2019

Behalve het vergaren van een hoop kennis staan onze Dynamic Network Dinners ook garant voor het verbreden van je netwerk. Maak kennis met collega’s en partners binnen een ontspannende ambiance en doe nieuwe ideeën op. Network is king en het gezelschap dat aanwezig is zal ongetwijfeld nieuwe deuren voor je openen.

Klik hier voor de foto’s

✓ donderdag 4 april 2019, ‘The Gustav’
✓ woensdag 24 januari 2018, Mondriaantoren


Diversen

Bedrijfshockey

Seizoen 2018-2019, Amsterdam e.o.

Dit jaar participeren we met ons gezellige mixed bedrijfshockeyteam binnen de Amsterdamse bedrijfscompetitie. Omdat wij als hockeyliefhebbers sport, beweging, sportiviteit en fair play hoog in het vaandel hebben staan. Om elkaar in informele, sportieve setting beter te leren kennen. Wist je trouwens dat binnen de tandheelkunde opvallend veel mensen gelieerd zijn aan het hockey? Kijk bijvoorbeeld naar André Bolhuis, voorzitter van NOC*NSF, voormalig Olympisch hockeyer en tandarts van beroep. Doe je ook mee?

Congres Endodontische Herbehandeling

Vrijdag 1 november 2019, Amsterdam RAI

Sinds RESTAUREREN2018 in februari 2018 zijn wij een samenwerking gestart met Bureau Kalker. Dat betekent dat studenten die lid zijn van ons Alumni Network tegen het speciale tarief van €75,- hun gerenommeerde klinische congressen in de Amsterdam RAI kunnen bijwonen. Het volgende congres vindt plaats op vrijdag 1 november en gaat over de Endodontische Herbehandeling. Met drie absolute topsprekers een must om bij te zijn, en wat ons betreft een congres dat iedere enthousiaste en ambitieuze student zou moeten aanspreken.

De Nationale Tandheelkunde Quiz

Vrijdag 2 november 2018, Studio 21

Op donderdag 2 november 2017 benaderde Emile Blomme, voormalig uitgever van het NTvT, ons met de vraag of wij iets konden betekenen in de organisatie van hun 125-jarige lustrum. Daaruit is De Nationale Tandheelkunde Quiz komen rollen. Een grandioos spektakel dat precies een jaar later op vrijdag 2 november plaatsvond in het bekende Studio 21, onder leiding van niemand minder dan ‘De Slimste Mens’ Philip Freriks.


DNSTRY Open Golf 2020

Mei 2020 | Bernardus | Powered by Predental & Raadsheeren

Bernardus-Golf-Cromvoirt.jpg

Het DNSTSRY Open Golf 2020 bestaat uit een dynamisch programma dat in het teken staat van sportiviteit, veel gezelligheid én het verbreden van het netwerk. Het golfen op deze baan is een topbelevenis, maar het feest om het golf heen maakt deze dag onvergetelijk. Na het golf houden we een gezellige barbecue waar een veiling en loterij gehouden wordt en aansluitend de silent disco afterparty. Ook niet-golfers zijn van harte uitgenodigd tijdens deze dag. Mail voor meer informatie naar info@destartendetandarts.com


Amsterdam Dental Event

Zaterdag 23 april 2016, RADION

Ons allereerste event dat op 23 april 2016 in RADION Amsterdam plaatsvond, opgezet door onze toenmalige eventmanager Renée Koppelmans. Een intieme dag met lezingen en praktische sessies van Gabrielle Swinkels, Mattijs Riechelmann en Sinan Cihangir, die de lastig patiënt speelde.

ADE in beeld: deel 1

ADE in beeld: deel 1

Amsterdam Dental Event in beeld: deel 2

Amsterdam Dental Event in beeld: deel 2