Kickstart 360º is hét inspiratie-event voor startende tandartsen! Een geheel verzorgde dag in het prachtige EYE Filmmuseum, boordevol inspiratie rondom je kansen als startende tandarts. Het uitermate diverse programma biedt eenieder wat wils, waarbij de hoogtepunten niet op één hand te tellen zijn. Na afloop zetten we de dag al varend voort met een borrel, diner, pubquiz en sponsoractiviteiten tijdens het rondje Pampus, en sluiten we in stijl af met een spectaculair feest in de ANT/Excent SkyLounge van het DoubleTree by Hilton Amsterdam CS. Alles wat je moet weten als starter, op vrijdag 26 mei 2017. Dit event mag je simpelweg niet missen. Meld je vandaag nog aan en verzeker jezelf van onvergetelijke herinneringen!

Oh, en kom je uit Groningen of Nijmegen? Wij zorgen voor busvervoer!


Foto's 2017


Hét inspiratie-event voor startende tandartsen. Te land, ter zee en in de lucht!

EYE Film Institute Netherlands

Van 9.00 uur tot 17.00 zal het congres plaatsvinden in Cinema 1 van EYE. Een prachtige state of the art locatie met fantastisch uitzicht over 't IJ. In de aangrenzende foyer en op de Sponsor Avenue staan onze partners klaar om je te verwelkomen en ook de luxe catering wordt in de arena van EYE op professionele wijze geheel verzorgd. 

partyBOOT-1_557x360-2.jpg

DOCKS

Na afloop zetten we de dag al varend voort inclusief borrel, diner, pubquiz en andere sponsoractiviteiten tijdens het rondje Pampus. Onder het genot van onbeperkt bier, wijn en fris zal een heerlijk BBQ-buffet voor je klaarstaan op DOCKS, het gloednieuwe paradeschip van de BOOT10 vloot. Bovendien wordt met specifieke dieetwensen rekening gehouden.

windowlettering.jpg

ANT/Excent SkyLounge

Om 21.00 uur gaan we naar de ANT/Excent SkyLounge op de 11de verdieping van het DoubleTree by Hilton Amsterdam CS. Zet je hoogtevrees overboord, want hier zullen we de dag op spectaculaire wijze feestelijk afsluiten met een prachtig en adembenemend uitzicht over Amsterdam. Maak ook zeker gebruik van het aanwezige dakterras om even heerlijk uit te waaien.


Sprekers

Iedere tandarts heeft een eigen verhaal. Laat je inspireren op Kickstart 360º.


Programma

Vrijdag 26 mei, EYE Film Institute Netherlands - Cinema 1, 9.00 uur - 17.00 uur

9.00 uur - 10.00 uur   Inloop met koffie, thee en zoete lekkernijen*    [Expo Talks - ronde 1 om 9.30 uur]

Sessie 1 - Introductie 10.00 uur - 10.30 uur

De dagintroductie waarbij je een overview krijgt van de mogelijkheden die je hebt en de zaken die je moet regelen als startende tandarts. Aan het woord komen Stanley Pranoto (oprichter De Startende Tandarts.com, 5 min), Albert Feilzer (decaan ACTA, 5 min), Wolter Brands (voorzitter KNMT, 7,5 min) en Jan Willem Vaartjes (voorzitter ANT, 7,5 min)

Sessie 2 - Differentiëren of specialiseren? Promoveren! 10.30 uur - 12.00 uur

Maak je geen zorgen, want deze sessie gaat heus niet alleen over promoveren! Bruno Loos, directeur van de post-graduate opleidingen aan het ACTA, zal jullie meenemen in de wereld van bovenstaande drie zaken (20 min). Diverse gedifferentieerden en tandartsen in opleiding (TIO’s) komen aan het woord, waaronder Pim Ruijpers - bestuurslid van de NVOI met TIO Dennis-John English (10 min), Danielle Boonzaaijer - de voorzitter van de NVvE met tandarts-endodontoloog Mireille Soffner (10 min), een vertegenwoordiger van de NVvP met TIO Alexander Verhelst (10 min), Stanimira Kalaykova, vertegenwoordiger van de NVGPT met Mireille Soffner (ditmaal als tandarts in opleiding, 10 min) en Michiel Lieshout - bestuurslid van de NVVRT met TIO Peter Boersma (10 min). Daarnaast zullen aankomend bestuurslid Sofie ten Hoopen en Sjoerd van Beek van de NWVT je meenemen in de wereld van de tandarts algemeen-practicus en life long learning (10 min). Ook Desirée Kerkdijk, redacteur van de NTvT, zal tijdens deze sessie ingaan op het belang van blijvende wetenschappelijke vorming.

12.00 uur - 13.00 uur Lunch* [Expo Talks - ronde 2 om 12.30 uur]

Sessie 3 - Inspiratiesessie 13.00 uur - 14.00 uur

Tijdens deze sessie vol inspiratie zullen verschillende tandartsen vertellen over welke kanten zij opgegaan zijn na hun studie. Aan het woord komen Teun Rietmeijer en Taco Kwee - twee drijvende krachten achter initiatieven als het Kruispost (tandheelkundige hulp voor onverzekerden), de WIP, het Ivoren Kruis en DHIN (20 min) en Roelard Verstegen, lid van het forensisch identificatieteam van de MH17-ramp (20 min).

Sessie 4 - Zorg met een grote Z 14.00 uur - 14.30 uur

Laat je door Thomas Rietrae - oprichter van Lassus Tandartsen - meeslepen in zijn indrukwekkende levensverhaal. Tijdens het laatste jaar van zijn studie Tandheelkunde kreeg hij te maken met de diagnose veruitgezaaide teelbalkanker. Hij onderging zware chemotherapie, studeerde af en herstelde in vijf jaar tijd volledig. Inmiddels runt hij met Lassus Tandartsen een van de meest bloeiende en gerenommeerde praktijken van Amsterdam.

14.30 uur - 15.00 uur Koffiepauze* [Expo Talks - ronde  3 om 14.45 uur]

Sessie 5 - Je eerste spoeddienst 15.00 uur - 15.30 uur

De Mondzorg Poli op het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam is de eerste tandartsenpraktijk in Nederland die 24/7 bereikbaar is voor spoedgevallen. Wekelijks kloppen tientallen patiënten buiten reguliere werktijden om op de deur met uitgaansletsel, sportletsel, en andere gevallen van trauma. En hoe handel je dan? Oprichter Maarten Muijen en Gwan Tjiook - directeur van het Tandarts Bemiddelingsbureau (TBB), vertellen je over de diverse facetten die om de hoek komen kijken bij het behandelen van je eerste tandheelkundige spoedgevallen, en hoe je jezelf daarbij - zowel in de Randstad als daarbuiten - positioneert als tandarts. 

Sessie 6 - Q&A met de grote ketens 15.30 uur - 16.15 uur

Alles wat je altijd al had willen vragen aan o.a. Maarten Galjart, Jeroen Pepplinkhuizen en Michiel Voets, allen klinisch directeur van grote ketens als Dental ClinicsSamenwerkende Tandartsen en DentConnect, is in deze sessie mogelijk. Wat is hun visie op het gebied van zorg verlenen? Iedere directeur krijgt vijf minuten de tijd de missie en visie van zijn keten te pitchen, vervolgens gaan we academisch kwartiertje questions & answers tegemoet . Ook zal een klassieke solotandarts zich mengen in het geheel, en zijn visie geven op de voordelen die hij als solist ervaart ten opzichte van werken in groepsverband.

Sessie 7 - En zo kan het ook nog… 16.15 uur - 17.00 uur

Het congres in EYE wordt in stijl afgesloten door een select gezelschap individuen dat verder heeft gezocht dan het enkel tandarts zijn alleen. Je hoeft per slot van rekening echt niet 40 jaar lang enkel en alleen in de monden van je patiënten te kijken. Laat je inspireren en verrassen door onder meer tandarts-jurist en bestuurder Tijmen Hiep, tandarts-implantoloog en Formule 1 pitreporter Jack Plooij en prof. dr. Eppo Wolvius - hoogleraar en afdelingshoofd Mondziekten-, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het Erasmus MC te Rotterdam tijdens de afsluitende sessie 'En zo kan het ook nog...'!

*Tijdens het event zullen op drie gezette tijden diverse Expo Talks verzorgd worden door onze partners, de tijden betreffen 9.30 uur, 12.30 uur en 14.45 uur.

Ook tandarts-implantoloog en pitreporter Jack Plooij zal, live vanaf de GP van Monaco, acte de présence geven op kickstart 360º

Ook tandarts-implantoloog en pitreporter Jack Plooij zal, live vanaf de GP van Monaco, acte de présence geven op kickstart 360º

 

 

Het Kwaliteitsregister Tandartsen heeft Kickstart 360º 6 KRT-punten toegewezen.


DOCKS

Na afloop zetten we de dag al varend voort met een borrel, diner, pubquiz en andere sponsoractiviteiten tijdens het rondje Pampus. Onder het genot van onbeperkt bier, wijn en fris zal een heerlijk BBQ-buffet voor je klaarstaan op DOCKS, het paradeschip van de BOOT10 vloot. Ook organiseren we in samenwerking met onze partners nog een aantal workshops aan boord. Daarnaast heb je nog alle gelegenheid onze meevarende sprekers en partners uitgebreid te ondervragen over differentiaties, specialisaties, werkvormen, nascholing, verzekeringen, leningen, tandheelkundige producten en andere diensten. 

Diner

Het diner zal bestaan uit een excellent BBQ-buffet dat vers voor je op de grill wordt bereid, bestaande uit hamburger (rund), pittig gemarineerde kipdijsaté, braadworst (varkens), en een gemarineerd filetlapje. Naast deze vier vleessoorten kan je jezelf verwennen met heerlijke nasi met Indische pindasaus, dat op DOCKS deel uitmaakt van het live cooking spektakel. Natuurlijk is er ook royaal romige knoflooksaus en zoetzure barbecuesaus aanwezig om je gerecht van het gewenste tintje te voorzien. Voor de frisse en gezonde aanvulling staat een Italiaanse caprese van mozarella, tomaat en rucola voor je klaar, terwijl ook een frisse Griekse salade met feta en tzatzikisaus deel uitmaakt van het assortiment. Tenslotte kan je jezelf tegoed doen aan diverse broodsoorten met smeersels, waar natuurlijk ook het traditionele stokbrood met kruidenboter hoort. Met specifieke dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden.

Programma en pubquiz

Tijdens ons rondje Pampus vindt uiteraard het nodige spektakel plaats. Vanaf 't IJ varen we in ongeveer een uur naar de sluizen van het Markermeer. Vanaf daar zullen we in de verte al het forteiland Pampus zien liggen. Tijdens de vaartocht zal tweemaal de VvAA pubquiz plaatsvinden, waarbij de twee winnende teams (vijf personen per team) er met elektrische tandenborstels vandoor zullen gaan! Daarnaast worden doorlopend nuttige workshops (o.a. mondfotografie, hands-on cursus implanteren en een wedstrijdje alginaat mengen) en elevator pitches georganiseerd. Geniet daarnaast van een heerlijke cocktail bij de cocktailbar op het ANT Skydeck en de strandstoelen op het ANT Sundeck. En het zou zomaar nog eens kunnen zijn dat we een heuse rodeostier voor je in petto hebben. Maak daarnaast vooral gebruik van onze meevarende sprekers en partners om ze uitgebreid te ondervragen over alles wat je van ze wilt weten. Kickstart 360º is immers ook een uitstekend netwerkevent. Daarnaast hebben we nog enkele elektrische tandenborstels uit te delen aan een aantal gelukkige winnaars!


ANT/Excent SkyLounge

Om 21.00 uur gaan we naar de ANT/Excent SkyLounge op de 11de verdieping van het DoubleTree by Hilton Amsterdam CS. Daar zullen we de dag met de nodige drankjes en bittergarnituur in stijl afsluiten met een spectaculair feest met live DJ, waarbij een prachtig en adembenemend uitzicht over Amsterdam gegarandeerd is. Maak ook zeker gebruik van het aanwezige dakterras om even heerlijk uit te waaien.


Koop nu je ticket en verzeker je van onvergetelijke herinneringen!

Verzeker je nu van een geheel verzorgde dag vol inspiratie. Een dag die garant staat voor onvergetelijke herinneringen. Je all-in studentencombiticket (congres in EYE, DOCKS en ANT/Excent SkyLounge) bestel je nu online voor slechts €45,-. Kan of wil je alleen naar het congres in EYE? Dan betaal je €25,-.  

BIG-geregistreerde tandartsen boeken een all-in combiticket voor slechts €85,-. DOCKS en de ANT/Excent SkyLounge zitten hier standaard bij inbegrepen.

Het Kwaliteitsregister Tandartsen heeft Kickstart 360º 6 KRT-punten toegewezen.

De bussen vertrekken om 7.15 uur vanuit Groningen (Antonius Deusinglaan 1) en om 7.20 uur vanuit Nijmegen (Philips van Leydenlaan 25) naar het EYE Filmmuseum. Om 23.00 uur vertrekt de terugreis weer vanaf de ANT/Excent SkyLounge. Partners

Zonder onze zeer gewaardeerde partners hadden wij Kickstart 360º simpelweg niet kunnen realiseren. Wij zijn ze dan ook ontzettend dankbaar en erkentelijk voor het in ons gestelde vertrouwen. Ere wie ere toekomt, en graag geven we ze dan ook de aandacht die ze verdienen.

Ook partner worden van Kickstart 360º? Neem dan contact met ons op via info@destartendetandarts.com


Bereikbaarheid

Autoroute en parkeren

Navigatie
Gebruik op je navigatiesysteem Van der Pekstraat en volg de tijdelijke borden naar EYE.

Route
EYE is bereikbaar via de IJtunnel en de Ringweg A10. Vanaf deze wegen neem je:

  • Neem op de S116 de afslag richting S118 over de Johan van Hasseltweg;

  • sla bij de verkeerslichten linksaf het Mosplein op;

  • neem bij de rotonde de derde afslag: Hagendoornweg.

  • neem op de Hagendoornweg de vierde afslag rechts (net voor de kerk aan de linkerkant, bij het bordje ‘bootdienst’). Je komt dan op de Meidoornweg;

  • sla aan het eind van de Meidoornweg linksaf en vervolgens de eerste rechts richting Van der Pekbrug

  • na het volgen van de weg kom je uit bij de parkeergarage tussen EYE en A'DAM Toren

Openbaar vervoer

Trein
EYE ligt recht tegenover Amsterdam-Centraal Station. Bij aankomst op het Centraal Station neem je de uitgang aan de Noordzijde; vanaf hier is EYE al duidelijk te zien.  Neem vervolgens de gratis pont (richting Buiksloterweg) om het IJ over te steken.

Pont
Vanaf Amsterdam-Centraal Station gaat 24 uur per dag een gratis pont naar de overkant van het IJ (Buiksloterweg, reisduur 3 minuten). Je kunt opstappen op de twee middelste pontons. Sla na aankomst in Amsterdam-Noord direct linksaf: te voet ben je binnen drie minuten bij EYE. 

Bus
Vanuit Amsterdam-Noord stopt bus 38 bij de halte Buiksloterwegveer, vlak naast EYE (tot 20.00 uur 's avonds, zondag vanaf 11.00 uur). Bus 105 (niet op zondag) en bus 109 (niet in de avond en niet in het weekend) stoppen bij halte Hagedoornplein, op 12 minuten loopafstand van EYE. 

 

 

Contact

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@destartendetandarts.com of maak gebruik van onderstaand contactformulier. We zien je graag op Kickstart 360º!

powered by De Startende Tandarts.com

info@destartendetandarts.com

Tel: +31 (0)6 4329 8482

 

Naam *
Naam