Speciale ExamVision actie tijdens Kickstart: 360 Talks

Speciale ExamVision actie tijdens Kickstart: 360 Talks

Iedereen die in het bezit is van een ExamVision loepbril of geïnteresseerd is een loepbril aan te schaffen kan tijdens een bezoek aan het Dynamic Network Dinner gebruik maken van de service booth van onze nieuwe partner ExamVision. Hier zal het mogelijk zijn je loepbril van een servicebeurt te laten voorzien of je verder te laten informeren over de mogelijkheden rondom hun producten en diensten. Om de samenwerking te vieren biedt ExamVision deze check (t.w.v. €49,-) kosteloos aan.

Read More

The Kickstart Kick-offs | Dynamic Network Dinners

The Kickstart Kick-offs | Dynamic Network Dinners

Op de diverse enerverende locaties zal een luxe 5-gangen sit down diner worden gecombineerd met diverse inspirerende SurpriseTalks volgens het TEDx-concept. Laat je tijdens deze interactieve avond verrassen door onze mystery speakers ieder maximaal 18 minuten de tijd hebben om jou en jouw tafelgenoten voor zich te winnen. Bovendien zullen tijdens de avond meerdere verrassingselementen plaatsvinden, waarbij de tafelschikking tussen iedere gang door zal wisselen zodat je aan het einde van het diner je netwerk gegarandeerd verbreed hebt.

Read More

'Prosthodontics: A Global Affair' smaakt naar meer

'Prosthodontics: A Global Affair' smaakt naar meer

Eens in de zoveel tijd komt er een event voorbij dat je eigenlijk niet wil missen. Afgelopen voorjaar was het de beurt aan ‘Prosthodontics: A Global Affair’, gehouden op vrijdag 25 mei in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Met een indrukwekkende internationale line-up met namen als Martin Land, Daniel Edelhoff, Martijn Molenaar, Patrick Rutten, Marco Gresnigt, Paul de Kok en Arndt Happe, waren de verwachtingen vanzelfsprekend hooggespannen…

Read More