Vacature! Wil jij je kennis delen met andere starters?

Dat is nogal een vraag, kennis delen. Vanuit onze missie om startende tandartsen te helpen met het beginnen van een eigen onderneming (lees:praktijk), willen we gaan starten met workshops voor studenten tandheekunde en startende tandartsen.

Dit gaan we niet alleen doen, samen met onze partners gaan we in deze workshops in op de belangrijkste zaken die je tegenkomt als je je eigen praktijk gaat starten. Denk aan zaken op het gebied van wetgeving, verzekeringen, belastingen en al het andere papierwerk. Het streven is na een workshop per kwartaal waarin steeds één partner met diens expertise centraal staat. Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we op zoek naar;

Begeleider Workshops

Student Tandheelkunde of Startende Tandarts

Onze plannen staan nog in de startblokken, dus samen met jou gaan we bekijken hoe we zaken gaan inregelen en welke taken erbij komen kijken om als begeleider de workshops.

  • Wie zoeken we?
    Een Student Tandheelkunde of een Startende Tandarts.
    Je bent communicatief vaardig.
    Je weet van aanpakken.
    Je krijgt energie van zaken ‘regelen’.

  • Wat ga je doen?
    Je bent de spin in het web in aanloop van de workshops. Denk aan het regelen van een locatie, de voorbereiding c.q. begeleiding van de partner die centraal staat, de communicatie naar de mensen die zich hebben aangemeld en tijdens het event zelf toon je je een gastvrije gastdame/ -heer.

  • Wat bieden we jou?
    Veel kennis, dichter op de bron van informatie om voor jezelf te starten kan je niet zitten.
    Een enthousiast team wat je helpt, bestaande uit een tandarts (die deze site heeft opgezet) en marketeers.
    Een redelijke vergoeding (in overleg).
    Ervaring! Dit staat goed op je c.v., je laat zien dat je van veel markten thuis bent en geraakt ook steeds beter in ondernemen; een skill die je je eigen moet maken als je je eigen praktijk start.

Solliciteren?!

Heb je interesse in deze uitdagende functie en/of vind je dat jij de juiste persoon bent waar wij mee in gesprek moeten gaan? Stuur dan je beknopte motivatie, tezamen met je curriculum vitae, per mail naar info@destartendetandarts.com.