Onno Karssen

Onno Karssen

Naam *
Naam

Doen waar je goed in bent

Je bent net afgestudeerd als tandarts en je wilt graag aan het werk. Doen waar je goed in bent. Liefst zo snel mogelijk aan de slag met periodieke controles, implantaten, kronen, bruggen en het plaatsen van vullingen. Maar weet je al in welke vorm je dat wilt doen? In loondienst, als waarnemend tandarts of start je liever direct een eigen praktijk? De voorwaarden en wettelijke eisen kunnen aanzienlijk verschillen. Ik, Onno Karssen van Karssen Financieel, leg je graag de voor- en nadelen uit. 

Om je opstartkosten in het begin zo laag mogelijk te houden, biedt Karssen Financieel je voor het eerste jaar kosteloos de startende tandarts-service-module.

De startende tandarts service module

Karssen Financieel ondersteunt je bij alle zaken waar je mee te maken krijgt als je als tandarts wilt starten, bijvoorbeeld bij;

  • Je VAR-verklaring, KvK- en BIG registratie.
  • Het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en eventuele andere verzekeringen.
  • Arbeidsongeschiktheid, hoe verzeker ik dit risico op een adequate manier?
  • Hoe regel ik alles fiscaal?
  • Hoe start ik mijn eigen praktijk?
  • Hoe regel ik mijn pensioenvoorziening?
  • Hulp bij een praktijkovername of instappen maatschap.

En je kunt gebruik maken van mijn uitgebreide tandarts-netwerk!

Partneraanbieding

Als partner van DeStartendeTandarts.com ontvang je de startende tandarts service-module van € 325,- het eerste jaar geheel gratis en daarnaast nog eens 50% korting op je zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering.

Als je via bijgaand contactformulier je gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek en/of meer informatie.

voor meer informatie kijk je op www.karssenfinancieel.nl