Uitgelichte Partner: Kantoor van Mil

Van Mil.jpg

Een nieuwe rubriek in de nieuwsbrief en ontzettend leuk dat wij mogen starten. Kantoor van Mil Belastingadviseurs is al vanaf het begin betrokken bij De Startende Tandarts.
Het begon met het meedenken over de inhoud van de website. Ook namen we vanaf de start deel aan Kickstart 360, komend jaar alweer de derde editie.

De samenwerking met De Startende Tandarts is gewoon prettig en met korte lijnen. En dat is nou precies waar ons kantoor voor staat: small enough to know you, big enough to get things done.

We hebben een team van 10 personen en verzorgen de stukken op allerlei terreinen: administratief, fiscaal, financieel en juridisch. Altijd met vaste contactpersonen, zodat precies bekend is hoe de zaken er bij jou voorstaan.

We begeleiden jaarlijks tientallen starters op weg naar het zelfstandig ondernemen. Zo brengen we in beeld of er optimaal gebruik wordt gemaakt van de fiscale regelingen en beoordelen we overeenkomsten.

Het is altijd handig om bij ons een startersgesprek aan te vragen zodat de puntjes op de i worden gezet. Dat gesprek is gewoon gratis, want we willen over en weer een goed beeld van elkaar krijgen toch?

Voor starters die klant worden hebben we ook een speciaal aanbod. Het eerste jaar betaal je slechts €300,- (excl. BTW) ongeacht het aantal (vraag)contacten. Zo is er geen drempel om goed zicht te krijgen op je eigen onderneming.
 
We maken graag kennis met jou via info@kantoorvanmil.nl

Kantoor van Mil.png