Team Dental Runners zoekt studenten voor de Roparun!

Studenten Roparun.jpg

Team Dental Runners zoekt studenten voor de Roparun!

Ben jij een sportieve student tandheelkunde? Zijn het rennen of fietsen van lange afstanden een fluitje van een cent voor jou? Geef je dan op voor het Dental Runners-team tijdens de Roparun en haal samen met het team geld op voor kankerpatiënten.

Dental Runners is op zoek naar 2 à 3 studenten tandheelkunde. Het liefst van iedere faculteit één. Meelopen in het team is voor jou als student geheel kosteloos. (Wij zijn jouw sponsor).

Wat krijg je als student:
- Alle reis- en verblijfkosten worden voor je vergoed door de ANT;
- Dental Runner hardloopshirt;
- Als student hoef je geen inschrijfgeld te betalen voor de Roparun.

Wat is de Roparun?
De Roparun is een estafetteloop in het pinksterweekend (8 t/m 10 juni 2019) van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. De Roparun haalt geld op voor instellingen, goede doelen of projecten die een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen met kanker.

Team Dental Runners
Dental Runners is een hardloopteam van tandartsen, kaakchirurgen, orthodontisten en studenten Tandheelkunde. Ook dit jaar is team Dental Runners weer opzoek naar 2 à 3 studenten Tandheelkunde die het team komen versterken.

Meld je hier aan bij het Dental Runners-team of stel je vragen over deelname via v.lips@ant-tandartsen.nl.

Meer informatie is te vinden op de ANT-website.

 
Comment

ANT

De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) is dé belangenbehartiger van tandartsen. Of het nu gaat om nieuwe tarieven, norminkomen, regelgeving of de toekomst van de mondzorg; op alle terreinen is de ANT een stevige onderhandelingspartner.

De ANT staat voor vitale mondzorg met de tandarts als regisseur en voldoende ruimte voor ondernemerschap. We zijn kritisch als het moet, en altijd constructief en bereid om samen naar oplossingen te zoeken. Een snel groeiende beroepsorganisatie met een eigen geluid, waar je op kunt bouwen en zaken mee kunt doen. ANT staat voor de tandarts!