ANT Congres 2018 | Imagine your future

ANT Congres.jpg

Ben je klaar voor jouw toekomst als tandarts? Het ANT Jaarcongres 2018 'Imagine your future' op 13 april staat in het teken van de vele mogelijkheden die je hebt om je als tandarts te ontwikkelen. Ontdek hoe moderne technieken, goede samenwerkingen en nieuwe communicatiemiddelen jouw werk uitdagend houden en zorgen dat je je kunt blijven onderscheiden. Buitenlandse gastspreker Nazariy Mykhaylyuk presenteert zijn Microvision concept en toont hoe gebruik maken van de microscoop je helpt de kwaliteit van veneers naar een hoog esthetisch niveau te brengen. Spreker Wim de Bruïne geeft een update over moderne CAD/CAM methoden en Hugo Vreugdenhil toont hoe het integreren van tandtechniek in de praktijk zorgt voor kwaliteitsverbetering. Tijdens het congres krijg je bovendien de recent verplicht gestelde nascholing stralingshygiëne kosteloos aangeboden! De interviews, klinische lezingen, praktijkvoorbeelden en casuïstiek zullen je zeker inspireren. 

Schrijf je ook in voor de workshop op zaterdag 14 april waar je stap voor stap je eigen CEREC kroon maakt, van design tot inkleuren. Maak kennis met de basisprincipes en eenvoud van dit CAD/CAM systeem, onder leiding van docent Wim de Bruïne, Je kunt kiezen uit twee sessies. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Ga naar www.antcongres.nl voor meer informatie over het volledige programma en om je in te schrijven.