Bedrijfshockey | De Startende Tandarts - De Bijenkorf: 7-2

🏑 Zoem zoem zoem!! 🏑

Bijen vang je met honing, niet met azijn. Frederique’s waarschuwing dat de midmid van De Bijenkorf een behoorlijk handige speler was waren niet aan dovemansoren besteed. Ondanks enkele uitbraken van De Startende Tandarts aan het begin van de wedstrijd was het deze halfgod die de score op het inmiddels bekende terrein van AHBC na enkele minuten opende in het voordeel van De Bijenkorf: 0-1.

Oh zo gewaarschuwd en balend van dit incident begonnen we op deze koude avond (thermoshirtje aan) aan ons warme charmeoffensief en maakte vooral Robert zich even boos. Onze nummer 10 (yes onze kleding was inmiddels eindelijk binnen na wat leververtraging door een foutje van onze leverancier) liet zijn stick spreken en tekende deze wedstrijd liefst 4 goals aan, waarmee hij inmiddels op een keurige 5 goals in het topscorersklassement staat.

Ook Lauren liet zich niet onbetuigd en stoomde met haar wapperende blonde staart keer op keer op om haar weg te vinden door de gangen van de Bijenkorf. Ditmaal met succes, want met een bekeken flats in het linkerhoekje (die ze voor het uitkiezen had) tekende onze voorstopper vanaf randcirkel voor haar eerste goal van dit bedrijfshockeyseizoen.

Floris en Annecarlijn besloten het goede voorbeeld te volgen en tekenden ook voor hun extra goaltje in het topscorersklassement, waarmee ze nek-aan-nek staan met beiden 8 goals. F.t. Favervuta P Maarten, die net als jaargenoten Pien, Misha en Susanne deze pot verstek moest laten gaan wegens een tentamen de volgende dag, leidt het klassement nog altijd met 14 goals. Niettemin, een keurige 7-2 overwinning en met 15 punten uit 5 wedstrijden zijn we inmiddels niet meer te achterhalen door de concurrentie en dus officieel herfstkampioen van onze poule!!

Wat er verder gebeurde deze wedstrijd? Hartman die op driekwart van de wedstrijd als een stervende zwaan met kramp naar de grond ging (en de rest van de wedstrijd niet meer kon rennen), Stephan die tijdens een verdedigende actie vol op de enkel werd geraakt in duel met de Bijenkorf’s midmid (en daarna *enkel* nog kon hinken) en Dewi die vanwege de kou de wedstrijd comfortabel volbracht in haar gloednieuwe sponsorsweater.

Dan gaan we nog even nummertjes roepen, want tegenwoordig dragen wij met trots en enthousiasme ons nieuwe tenue volgens de volgende line-up: zwervende keep Stephan (1), laatste vrouw Pien (2), libero Bob (3), linksvoor Annecarlijn (4), rechtsachter/laatste vrouw Frederique (5), voorstopper Lauren (6), rechtsvoor Floris (7), midden-voorspeler Gabriel (8), spits/midmid Maarten (9), midmid Robert (10), linksmid Anne (11), rechtsachter Dewi (12), rechtsmidden Ruurd (14), linksachter/laatste vrouw Misha (15) en linksachter en flankbestrijker Susanne (16).

Topscoorders van de avond: Robert (3), Annecarlijn (1), Floris (1) en het debuutgoaltje van Lauren (1). De volgende en laatste wedstrijd spelen we tegen niemand minder dan KLM. En dat is een bijzondere, want dan zullen we gefotografeerd en gefilmd worden ter promotie van het bedrijfshockey. Ook onze partners Raadsheeren, de ANT en Vertimart zullen aanwezig zijn om op beeld te worden vereeuwigd en nader kennis te maken met ons team en onze fans. Vindt jij het ook leuk als fan (langs de lijn) te figureren tijdens de shoot? Zorg er dan voor dat je 12 november vanaf 19.45 uur op H.C. Myra te Amstelveen bent! En vergeet vooral geen vuurwerk, toeters en bellen mee te nemen ;)

Topscorers:

Maarten 14
Floris 8 (+1)
Annecarlijn 8 (+1)
Hessel 6
Gabriel 5
Robert 5 (+4)
Bob 3
Frédérique 2
Ruurd 1
Robert 1
Misha 1
Lauren 1 (+1)