Bedrijfshockey | De Startende Tandarts vs. TuiFly: 14-1

Wedstrijdfoto 2.png

🏑 Zie ze vliegen!! 🏑

Vorige week dinsdag stond het bedrijfshockeyteam van De Startende Tandarts tegenover niemand minder dan TuiFly. Het altijd mooie HIC vormde ditmaal het strijdtoneel, waar onze nieuwe aanwinsten Bob en Lauren de honneurs voor de verhinderde Ruurd en Misha waarnamen.

De eerste lofzang vanuit TuiFly vond reeds plaats tijdens de warming-up, toen ze vol verwondering stonden te kijken hoe we ready voor take-off bezig waren met een potje balbezit.

Met maar liefst negen dames om zich heen bevonden de twee heren van TuiFly zich sowieso in hogere sferen. Helaas gold dat niet voor hun hockeyverdiensten, want ze zagen de ballen (erin) vliegen. Het was alsof de automatische piloot aanstond, want binnen de kortste keren liep de score richting de dubbele cijfers en was een moment van turbulentie genoeg om ze toch nog hun eregoal te gunnen. Een charmeoffensief van Floris richting hun prominent aanwezige vrouwelijke spits hield de vakantievliegers tijdens hun koersdwaling nog even koest, maar toen captain Bob haar mannelijke evenknie tijdens een fanatiek duel een noodlanding liet maken was het even mayday mayday binnen huize TuiFly.

Niettemin draaide De Startende Tandarts als een heuse Dreamliner en kon zelfs de tegengoal geen zand in de motor strooien. Topscoorders van de avond: Floris (1, van de wederom 20 kansen die hij kreeg), Maarten ‘The Turn’ Schmetz (6) en good old Gabriel (3, die inmiddels is gepromoveerd tot privéchauffeur van Pien, Anne en Annecarlijn). Annecarlijn wist wederom een prachtige tip-in op haar naam te krijgen, echter ditmaal tegen het lijf van Bob.

Wisten jullie trouwens dat ons ‘Amsterdamse’ team deze wedstrijd uit maar liefst vijf Nijmegenaren bestond? Frédérique, Pien, Annecarlijn, Anne en Lauren vormden van rechtsachter naar linksvoor de Nijmeegse jetstream wat de hoogste versnelling tot gevolg had.

Ander opvallend momentje? Stephan die bij gebrek aan een veldstick de wedstrijd al pushend met een zaalhockeystick volbracht en Floris die zich heeft laten gelden als barcaptain.

Daarnaast als laatste nog heugelijk nieuws, want Raadsheeren, de Associatie Nederlandse Tandartsen - ANT en Vertimart hebben zich afgelopen week als partner verbonden aan ons bedrijfshockeyteam; thank you for flying with us!!

---

Topscorers:
Maarten 9 (+6) 
Gabriel 5 (+2)
Floris 4 (+1)
Bob 3
Annecarlijn 2 (+1, incl. tip-in op helm keeper & Bob)
Frédérique 1
Ruurd 1
Robert 1