Amsterdam Dental Event 2016 in beeld - deel 1

Afgelopen zaterdag 23 april vond de allereerste editie van het Amsterdam Dental Event plaats. In het compleet verbouwde oude ACTA-gebouw aan de Louwesweg, tegenwoordig Radion, kwamen sprekers, sponsoren en deelnemers samen om er een leerzaam en vermakelijk event van te maken. En oh wat was die lunch heerlijk! Een eerste beeldimpressie van een geslaagde dag.

Foto's door Chee Yuen Yeung - Say-Chee.se

De voorbereidingen

De Grote Zaal, thans de oude collegezaal, staat nagenoeg klaar voor het begin van de dag.

Het team van De Startende Tandarts.com spreekt de laatste details door. ''Jongens, geniet van deze dag!'', zegt Stanley.

De binnenkomst

Dagvoorzitter Sinan Cihangir, die later op de dag voor lastige patiënt zal spelen, zet zijn zojuist gescoorde mascotte uit de EXPO Zaal - het beertje van Meeùs - klaar op het podium.

Radion stroomt gezellig vol. Laura van der Meer, Settie Nikoo en Kim ten Böhmer verwelkomen de deelnemers met een keycord voorzien van naam en functie. Vandaag begroeten we tandartsen, tandheelkundestudenten en mondhygiënisten.

In de EXPO Zaal staan de sponsoren klaar om de deelnemers over hun services te vertellen.

De start

We gaan bijna van start met het dagprogramma. De deelnemers begeven zich door de catacomben van Radion naar de Grote Zaal.

Vol energie trapt Sinan Cihangir af. Het grote applaus waar hij grappenderwijs om vraagt, zal hij uiteindelijk ook krijgen.

Zowel tandartsen als studenten zijn vandaag aanwezig. Een mooie combinatie.

De dag levert meteen voer voor discussie. Een goed teken.

Presentatie 1: Gabrielle Swinkels

Een prachtig plaatje van een uiterst sfeervolle locatie. Herken jij de oude ACTA-collegezaal hierin?

Gabrielle Swinkels spreekt over de nieuwe klachtenwet.

Er wordt aandachtig geluisterd. Want een klacht, dat overkomt zelfs de besten.