Trip naar Rammang Rammang

Op zaterdag 23 april hebben we afgesproken met een aantal tandheelkunde studenten, om samen iets leuks te doen. Gezien de golven te onrustig waren, hadden we besloten niet meer met de boot naar een eiland te gaan. We maakten een tripje naar Rammang Rammang, een plek waar je mooie natuur kon bewonderen. We zouden rond 12.30u worden opgehaald met de auto, om samen een uur naar het Noorden te rijden. Om 14.00u vertrokken we vanaf onze dorms. We zaten met 8 man in een SUV, waarna we na een half uur rijden nog iemand hadden opgehaald.

Eenmaal aangekomen was de strategie dat de Nederlanders in de auto bleven zitten, zodat de Indonesische studenten konden onderhandelen over de prijs van de bootjes. We stapten op de boot, en zagen een andere wereld dan het stadse leven van Makassar. Overal hoge bergen, water, bomen en mooie rotsen. Het leek wel een sprookje. Sommigen hadden zelfs een aap gespot. Het natuurgebied was prachtig, en zelfs op de mooiste foto’s, is de schoonheid van de natuur niet vast te leggen. We keken onze ogen uit.

Bekijk hieronder maar de foto’s, dit is ook echt een aanrader!

IMG-20160425-WA0022.jpg