ADE nieuws - Matthijs Riechelmann over de waarde van jouw contract!

Kaarten voor het Amsterdam Dental Event 2016 zijn nog steeds te bestellen via onze website! Ben je student? Maak dan kans op twee vrijkaarten voor het congres!

Tickets

Tevens maken wij vandaag onze derde spreker bekend:

Matthijs Riechelmann studeerde in 1990 af aan ACTA en begon daarna aan de opleiding Maxillofaciale Prothetiek bij de Stichting Bijzondere Tandheelkunde, waarbij hij zich focuste op de zorg voor mensen met een aangeboren of verworven afwijking. Als algemeen practicus verdiende hij vanaf 1993 zijn sporen in zijn praktijken in Amsterdam, Kortenhoef en Hilversum. Op dit moment is hij werkzaam als tandarts (MFP en opleider MFP) bij CBT Rijnmond, adviserend tandarts voor de ONVZ, tandarts-implantoloog en tandarts-docent in Ma3 van ACTA. Met regelmaat houdt hij voordrachten over tandheelkunde en verzekeringen. Tijdens zijn sessie op ADE zal hij specifiek ingaan op de vraag hoeveel je nu aan je contract hebt en wat dit papiertje dan wel niet voor jou betekent, of kan betekenen.