ADE nieuws - Ticketverkoop gestart & Gabrielle Swinkels spreekt over de nieuwe Klachtenwet!

Kaarten vanaf vandaag beschikbaar!

Kaarten voor het Amsterdam Dental Event 2016 zijn nu te bestellen via onze website! Ben je student? Maak dan kans op twee vrijkaarten voor het congres!

Tickets

Ook maken wij vandaag onze eerste spreker bekend:

Gabrielle Swinkels

Gabrielle Swinkels, jurist en voorzitter klachtencommissie ANT

Gabrielle Swinkels, jurist en voorzitter klachtencommissie ANT

Gabrielle Swinkels is jurist en voorzitter van de klachtencommissie Associatie Nederlandse Tandartsen. Daarnaast is zij nauw betrokken bij de implementatie van de nieuwe Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) voor de ANT en de totstandkoming van een geschillencommissie voor de gehele beroepsgroep.

Gabrielle zal spreken over de veranderingen met de komst van de nieuwe klachtenwet (Wkkgz) in 2016: wat moet je eigenlijk moet doen als een klacht tegen je wordt aangespannen? Of zelfs een tuchtzaak? Maak het mee op het Amsterdam Dental Event 2016!