Unieke starterskans: Tandartsen Roelof Hart

Unieke starterskans: Tandartsen Roelof Hart

Ben jij komende zomer afgestudeerd of ben je op zoek naar een nieuwe kans? Tandartsenpraktijk Roelof Hart heeft wegens een reislustige collega ruimte voor een waarnemer van 19 juni t/m 1 september 2017 in hun familiepraktijk aan de Roelof Hartstraat (tegenover Café Wildschut) te Amsterdam.

Voor meer informatie over de praktijk zie www.rh12.nl

Tandartsen Roelof Hart zijn op zoek naar een tandarts algemeen practicus die in hun familiepraktijk kan waarnemen in deze periode, en die daarna in overleg met elkaar de praktijk kan komen versterken. Daarbij gaat de voorkeur uit naar iemand die conserverend is (niet te invasief) en preventie belangrijk vindt; op de woensdag zijn veel kinderen in de praktijk.


Samenvattend:

• Voor de waarneming : maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 - 17.00 uur  en op vrijdag van 8.30 - 14.00 uur (met een algeheel zomerreces voor de praktijk in de eerste drie weken van augustus)

• Na de waarneming: praktijkuitbreiding met tandarts algemeen practicus voor wie een eigen patiëntenbestand klaar ligt (om te beginnen voor één dag, en dan corresponderend aan het groeitempo een uitbreiding naar meerdere dagen)


Ben jij geïnteresseerd in deze unieke starterskans? Stuur dan een mailtje naar info@destartendetandarts.com