Ontwikkelingen op het gebied van waterzorg, energie voor thuis en Tell-A-Friend over Voorpraktijken!

Energie

Er veranderen voortdurend zaken op het gebied van facility management. Je denkt dan misschien al snel aan alles wat met de praktijk te maken heeft. Dit is niet per se het geval. Zo is de energiemarkt voortdurend in ontwikkeling en daar kan je ook thuis als startende tandarts van profiteren. Eigenlijk is het met de huidige prijzen een vuistregel dat als je sinds vorige zomer niet bent overgestapt, je nu waarschijnlijk fors kunt besparen. Of dit écht zo is, kun je ook helemaal vrijblijvend laten berekenen via onze sponsor Voorpraktijken. Dit doe je door hier jouw gegevens achter te laten: http://energievoorpraktijken.nl/voordeelberekening. Extra leuk: Energie voor Praktijken heeft zowel uitstekende voorwaarden, een slimme service én het groenste* contract in Nederland weten te combineren!

 *Als enige energiebedrijf van Nederland is Pure Energie in 2014, 2015 en 2016 verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland door de Consumentenbond, Greenpeace en WNF.

Waterzorg

Zoals je ongetwijfeld hebt gezien is de nieuwe Richtlijn Infectiepreventie Mondzorgpraktijken 2016 begin april actief geworden.

Dit houdt in dat er twee keer per jaar getest moet worden door een gecertificeerd bedrijf of de waterkwaliteit in de praktijk voldoet aan de gestelde norm van 100 KvE/l. Er zijn heel veel bedrijfjes en grote spelers die hierop zijn gedoken.

Voorpraktijken heeft hier iets over geschreven in haar nieuwsbrief (http://us11.campaign-archive1.com/?u=cbe137dfbee551dc4ac2abc1f&id=f493d45b19&e=[UNIQID]). Lees je in en maak gebruik van de kennis om jouw eigen praktijk, of de praktijk waar je werkt te helpen bij het regelen van de waterzorg op de juiste manier.

Tell-a-friend

Voorpraktijken is een organisatie die praktijken helpt bij kostenbesparingen, zonder dat dit ten koste gaat van service of kwaliteit. De dienstverlening is uitgebreid en comfortabel. Voorpraktijken komt naar de praktijk, verzamelt zelf alle gegevens, vindt alle besparingen en regelt ook nog eens de eventuele overstap van A tot Z. Wil jij de praktijk(en) waar je werkt hiervan laten profiteren en er zelf ook nog beter van worden? Toon de video op http://www.voorpraktijken.nl/nl/ en de uitleg op http://www.voorpraktijken.nl/nl/inventarisatie-bezoek/. Meldt de praktijk zich aan, dan beloont Voorpraktijken dit met € 200,-. In marketingtermen heet dit tell-a-friend en in dit geval is het een driedubbele win. De praktijk gaat fors besparen, Voorpraktijken wordt geïntroduceerd en jij ontvangt voor vijf minuten werk het bedrag waar je normaal een ochtend voor moet boren. Doen dus!