ADE nieuws - Sinan Cihangir speelt de lastige patiënt!

Kaarten voor het Amsterdam Dental Event 2016 zijn nog steeds te bestellen via onze website! Ben je student? Maak dan kans op twee vrijkaarten voor het congres!

Tickets

Tevens maken wij vandaag onze tweede spreker bekend:

Sinan Cihangir: de lastige patiënt

Hoe ga je om met een lastige patiënt? En wat doe je als een patiënt agressief wordt of klaagt over de rekening? In deze interactieve workshop zal acteur Sinan Cihangir, ook bekend van jeugdserie SpangaS, in de huid van de lastige patiënt kruipen. Behalve acteur is Sinan namelijk ook gecertificeerd trainer. Zo coacht hij binnen het onderwijs en bij overheidsinstanties. Daarnaast behoren ook de recherche & politie tot zijn klandizie. Zijn recente succes bij de winterborrel van de KNMT heeft hem in één klap tot een veelgevraagd spreker gemaakt. Vandaar ook dat we verguld zijn Sinan te hebben kunnen strikken voor ADE '16! Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor eigen inbreng, schroom dus vooral niet om eigen ervaringen met lastige patiënten te delen!