De Startende Tandarts presenteert: Kickstart 360º!

Kickstart 360º is hét inspiratie-event voor startende tandartsen! Een geheel verzorgde dag in het prachtige EYE Filmmuseum, boordevol inspiratie rondom je kansen als startende tandarts. Het uitermate diverse programma biedt eenieder wat wils, waarbij de hoogtepunten niet op één hand te tellen zijn. Na afloop zetten we de dag al varend voort met een borrel, diner, pubquiz en andere sponsoractiviteiten tijdens het rondje Pampus, en sluiten we in stijl af met een spectaculair feest in de SkyLounge van het DoubleTree by Hilton Amsterdam CS. Alles wat je moet weten als starter, op vrijdag 26 mei 2017. Dit event mag je simpelweg niet missen. Meld je vandaag nog aan en verzeker je van onvergetelijke herinneringen!

Oh, en kom je uit Groningen of Nijmegen? Wij zorgen voor busvervoer!