Zakgeld voor jouw buitenlandstage!

Ga je op buitenlandstage en schrijf je over jouw avonturen via een blog? Meld je dan aan bij De Startende Tandarts.com en maak kans op een extra zakcentje voor je reis! Wij geven namelijk driemaal €150,- weg aan de best bloggende tandheelkundestudent uit Nijmegen, Groningen en Amsterdam!

Een buitenlandstage is natuurlijk een hoogtepunt van je masterstudie. Naast de leerzame wetenschappelijke verdieping, is het natuurlijk een echte levenservaring om te studeren in het buitenland!

Om vrienden en familie alles te vertellen over je onderzoek en het land houd je natúúrlijk een blog bij! Schrijf je blog samen met ons en neem een leuk zakcentje mee van €150,-!


Om hiervoor in aanmerking te komen vragen we het volgende:

  • Like onze facebookpagina!
  • Je gaat in het jaar 2016 op buitenlandstage voor je Master tandheelkunde.
  • Je schrijft tijdens je buitenlandstage minimaal vier blogs over je onderzoek en ervaringen, inclusief een paar leuke foto's.

Als kers op de taart ontvang je ook nog eens twéé toegangskaartjes voor het Amsterdam Dental Event!

Aanmelding

De aanmeldingsperiode loopt tot 21 februari 2016. In je aanmelding vermeld je een duidelijk omschreven onderzoeksplan, waar je naar toe gaat en je motivatie. Wij selecteren per faculteit de beste aanmelding en maken de winnaars bekend op 1 maart 2016. Je kan je aanmelding mailen naar info@destartendetandarts.com.

Wij wensen je veel succes en zien je aanmelding graag tegemoet!