Een nieuw jaar, een nieuwe website en een nieuw congres!

Ook 2016 hebben we grootste plannen om jullie nóg beter te ondersteunen! Allereerst lanceren we vanaf vandaag onze nieuwe website en ons eigen congres: Het Amsterdam Dental Event 2016!

De nieuwe website is veel mooier en beter ingedeeld op de nieuwe functies die er op de website zijn bijgekomen zoals de agenda, de vacatureblog. Check het op onze homepage www.destartendetandarts.com en laat je feedback achter voor ons!

Amsterdam Dental Event 2016

Over het congres kunnen wij al bekend maken dat het plaats gaat vinden in de Radion aan de Louwesweg 1, natuurlijk veel beter bekend als het oude ACTA-gebouw! Nu terug als cafe, club, filmhuis en evenementlocatie is het de ideale plek voor ons eerste evenement. Het programma zijn we nog aan het afronden en daar zullen we de komende weken jullie van op de hoogte houden. Houd alvast de datum ZATERDAG 23 APRIL vrij in je agenda! Het belooft een hele interessante, interactieve en leerzame dag te worden met sprekers, hapjes en natuurlijk een gezellige borrel! Hier vind je onze pagina voor het evenement.

 

Onze nieuwe nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, updates en blogs via onze nieuwsbrief. We sturen je dan een maandelijkse nieuwsbrief en beloven je plechtig je niet dood te spammen. 

 

2016 belooft een spannend jaar te worden, houd ons in de gaten!