Tandartspraktijk Zaltbommel

Tandarts – Zaltbommel

De praktijk
Weet jij goed overzicht te houden in een groot team? Dan ben jij de tandarts voor 3 dagen die wij zoeken! In onze 13-kamerpraktijk werk je in een plezierig en professioneel team aan complete mondzorg voor de patiënten. We zetten de modernste technologieën en behandelmethodes in en hebben veel tandheelkundige specialismen in huis, waaronder implantologie, CEREC, endodontologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Als startende tandarts krijg je bij ons alle ruimte om te groeien en volop ervaring op te doen. Er staat een goed team voor je klaar met veel werkervaring. Je kunt altijd bij je collega’s terecht voor vragen en feedback, bijvoorbeeld wanneer er een ingewikkelde casus voorbij komt. Zo kun jij je goed ontwikkelen als tandarts.


Dental Clinics
Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.


Startende tandarts bij Dental Clinics
Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het service center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt. Hoe onze tandartsen dat ervaren lees je hier.

Pas jij bij ons?
Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.
 

Geïnteresseerd?
Zie jij jezelf al werken als tandarts bij Dental Clinics? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts’ of neem direct contact op met onze recruiter Alexander Riegen (06 11 33 97 05). Voor meer informatie en ervaringen van onze collega’s kun je terecht op onze website.