Tandarts - meerdere locaties in Nederland

De praktijk

Werk jij graag in een groepspraktijk waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan pas jij bij ons team! We zoeken startende tandartsen voor praktijken op meerdere locaties in Nederland. Hoe je ook start, je hebt bij ons alle ruimte om te groeien en ervaring op te doen. Afhankelijk van jouw wensen zoeken we naar een plek die bij jou past. En zelfs tijdens je studie is er al veel bij ons mogelijk.

Als startende tandarts staat er een leuk team met veel werkervaring voor je klaar om je waar nodig te ondersteunen. Moeilijke casussen kun je bespreken met ervaren collega’s en je krijgt de tijd en gelegenheid om vaardigheid en vertrouwen op te bouwen. En doordat je je niet druk hoeft te maken om administratieve werkzaamheden, kun je je helemaal focussen op de patiëntbehandeling. Benieuwd welke praktijk bij jou in de buurt een tandarts zoekt? Bekijk dan de vacatures.
 

Dental Clinics

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.
 

Startende Tandarts bij Dental Clinics

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Je werkt in een veilige en moderne omgeving, welke is ingericht met de nieuwste apparatuur. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere kwaliteit en administratie. Hierdoor kan je erop vertrouwen dat alles goed geregeld is en kan jij je richten op de patiënt en je eigen ontwikkeling. Hoe onze tandartsen dat ervaren lees je hier.
 

Pas jij bij ons?

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag samen aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten.

Geïnteresseerd?

Zie jij jezelf al werken als tandarts bij Dental Clinics? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts’ of neem direct contact op met onze recruiter Hilbert van Alphen (06 15 90 64 28). Voor meer informatie en ervaringen van onze collega’s kun je terecht op onze website.