Tandartspraktijk Woudenberg

Tandheelkundig Centrum Nieuwoord heeft ruimte voor een bevlogen tandarts.

Tandheelkundig Centrum Nieuwoord is een moderne mondzorg praktijk. We bieden complete mondzorg, voor het hele gezin. Tandartsen, tandartsen voor orthodontie, een implantoloog, mondhygiënisten, preventie‐assistenten en een tandprotheticus werken samen met de patiënten aan het vergroten van de mondgezondheid en het mondbewustzijn. We werken met een enthousiast, gedreven en goed opgeleid team in prettige en motiverende sfeer.

De praktijk is goed georganiseerd. Hierdoor kunnen de behandelaars zich focussen op de patiënten. Uiteraard werken we met de modernste apparatuur (o.a. microscoop, intra‐orale camera's, OPT, Cerec) en investeren we in de relatie met onze patiënten. De nieuwe tandarts krijgt een eigen patiëntenbestand.

Ben jij een bevlogen tandarts en heb je zin om ons team voor minimaal 2 dagen (donderdag en vrijdag, derde dag in overleg mogelijk) te versterken? Reageer dan!

Ervaring, een specialisatie, of het voornemen tot specialisatie is een pre.

Kijk op www.nieuwoord.nl voor meer informatie, of bel met de praktijk (033-2861921) en vraag naar Mieke Jansen. Wil je reageren: mail je CV en motivatie naar info@nieuwoord.nl.