Tandartspraktijk Boskoop

Wie zijn wij? 

Wij zijn “Boskoopse Tandartsen” in Boskoop, een jong en dynamische tandartsen praktijk. Een ruim jaar geleden zijn wij met trots naar ons nieuwe praktijk verhuisd. De praktijk heeft 6 behandelkamers met elk een eigen uniek ontwerp voorzien van de nieuwste apparatuur. 

Momenteel werken wij met 2 tandartsen, 2 mondhygiënisten, en 5 (preventie) assistentes. Mede door de ongedwongen sfeer hebben wij een hecht en persoonlijk team gecreëerd. Voor iedereen is er ruimte voor inbreng en ideeën. 

Later dit jaar gaan wij ons behandelaanbod bovendien uitbreiden met chirurgie en implantologie. 

 Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een tandarts algemeen practicus, die goed kan samenwerken in een team en gemotiveerd is om zichzelf (en het team) continu te blijven ontwikkelen en uit te dagen. 

Daarnaast waarderen wij iemand met oog voor accurate tandheelkunde, een brede sociale interesse en een goed gevoel voor humor. 

 Wat zijn de verdere details? 

Momenteel zoeken wij een tandarts voor 2 à 3 dagen per week. De dagen zijn in overleg. De praktijk is centraal gelegen in het Groene Hart in Zuid – Holland en goed bereikbaar met ruime parkeermogelijkheden. Wij geven jou alle ruimte om te ontwikkelen en ervaring op te doen. Op onze ondersteuning kan ten aller tijden gerekend worden. 

Zie je jezelf werken als tandarts bij de 'Boskoopse Tandartsen'? Stuur dan jouw CV en motivatie naar info@boskoopsetandartsen.nl.