Weet jij wanneer een G10 gedeclareerd mag worden met een R24?

Correct declareren is niet altijd eenvoudig. Met meer dan 500 verrichtingscodes, jaarlijkse tariefwijzigingen en toevoegingen van nieuwe regels, sluipt een ‘declaratiefoutje’ er al snel in. Vaak gewoon ‘onschuldig’, maar soms kan een klein foutje grote en negatieve gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een patiënt die zich op social media negatief uitlaat over jou als mondzorgprofessional of jouw praktijk. Daarnaast hebben de media de laatste tijd veel aandacht voor ‘correct declareren’ en belichten in veel gevallen de opmerkelijke en negatieve berichten. Vervelend, het gaat hier immers om jouw reputatie. Aan jou de taak om dit te voorkomen. De ingrediënten voor tevreden patiënten? Tandheelkundige zorg op maat en correcte declaraties!

Het antwoord op de bovenstaande vraag is natuurlijk te vinden in de tarieven en prestatielijst van de NZa. Maar het kan ook leuker. Speel het Famed-spel ‘Een kwestie van de juiste combinatie…’! Met de Famed Quiz en het Famed Kwartet doorloop je op een hele makkelijke manier de meest gemaakte fouten tijdens het declareren.

Wil je kans maken op dit fantastische spel? Stuur dan het antwoord op deze vraag via het contactformulier in en wie weet speel jij straks het Famed-spel ‘Een kwestie van de juiste combinatie…’.


De winnaars zijn bekend!

We mogen de volgende mensen van harte feliciteren: 

  • Laura van der Meer 
  • Joanna Li 
  • Chantal Kloosterman 
  • Nilai Van Dusseldorp 
  • Maikel Parinussa 
  • Britt van den Berg 
  • Daniëlle Middelbrink 
  • Yonne Geldof 
  • Merel Verhoeff

In de loop van de week wordt er door Famed per e-mail contact met jullie opgenomen. 

Ook winnen? Dat kan! Wegens succes is de actie namelijk verlegd! Stuur het correcte antwoord in en wie weet speel jij binnenkort ook het Famed-spel ‘Een kwestie van de juiste combinatie…’.


Naam *
Naam
Ik ben *
Wanneer mag een G10 gedeclareerd worden met een R24?