ACTA Open Golf 2018

ACTA Open Golf 2018

sea-silhouette-light-cloud-sky-sunset-893299-pxhere.com.jpg

Al sinds 1999 strijden studenten, docenten, medewerkers en relaties van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, Inholland Mondhygiëne, SBT, Favervuta en de Facultaire Studentenraad Tandheelkunde tijdens het ACTA Open Golf om de felbegeerde Michiel Eijkman-wisselbokaal en de ACTA green jacket. Deze lente vindt alweer de 21ste editie plaats op golfbaan 'De Hoge Dijk' te Amsterdam, alwaar iedereen wordt uitgedaagd diens swingkunsten te komen vertonen op zaterdag 2 juni a.s.

Voor studenten is het jaarlijkse ACTA Open bij uitstek de gelegenheid een keer de baas te kunnen zijn over hun docenten. Aan docenten de taak te laten zien dat ze ook op de golfbaan nog de leermeester zijn van de student. Hoewel de bal rond is, kan het ACTA Open 2018 bij voorbaat al niet meer stuk, zowel voor de wedstrijd- als clinicdeelnemers. Schrijf je nu in!