De Startende Tandarts.com is Jarig, Hiep Hiep Hoera!

Op 17 April 2015 is onze website voor het eerst live gegaan. Bij de lancering hebben we het stappenplan en onze blog gepresenteerd. En na jullie overweldigend enthousiasme, en een teamuitbreiding, is de website herzien met vacatures, een agenda, de sponsoring van studenten voor een buitenlandstage en als klap op de vuurpijl ons eigen Amsterdam Dental Event 2016; vóór tandartsen, dóór tandartsen.

Per maand bezoeken meer dan 800 studenten, tandartsen en geïnteresseerden de website en dat overtreft alle verwachtingen die we/ik bij de start van het project heb gehad. Super bedankt voor jullie vragen, de interviews en feedback! Zonder jullie was dit niet gelukt!

Natuurlijk ben je van harte welkom om ons persoonlijk te komen feliciteren tijdens het Amsterdam Dental Event aanstaande zaterdag! Kaartjes zijn nog vandaag en morgen te koop! (maar met een like op facebook zijn we ook hartstikke blij!) 

Voor het nieuwe jaar willen we méér en beter! Aan ambitie geen gebrek, dus heb je nog vragen, ideeën voor de website of wil je ons gewoon feliciteren, laat dan vooral een berichtje achter op facebook!