René van Otterloo

René van Otterloo

Jos Geijtenbeek

Jos Geijtenbeek

Naam *
Naam

Een financieel adviseur

Als startende tandarts begin je meestal met het werken als waarnemer bij een of meerdere praktijkhouders. Daarbij zijn vaak al interessante fiscale voordelen te behalen.

Het is daarom zaak om een adviseur te hebben die de mogelijkheden goed in beeld heeft.

Kantoor van Mil

Kantoor van Mil is al vele jaren het vertrouwde adres voor startende tandartsen. Jaarlijks helpen wij tientallen starters op weg. Speciaal voor waarnemende tandartsen die met een overeenkomst van opdracht werken hanteren wij daarbij een tarief van € 600 (excl. BTW). Hiervoor doen wij alle reguliere werkzaamheden: beoordeling van de administratie, winstbepaling en aangifte inkomstenbelasting.

We maken het je daarbij vanaf het begin heel makkelijk. Aanlevering aan ons kantoor kan namelijk grotendeels digitaal (via ons administratieprogramma in Excel).

Partneraanbieding

Als partner van DeStartendeTandarts.com hebben we voor jou een speciale aanbieding. Bij aanmelding via deze site krijg je het eerste jaar een korting van 50%!

Als je via bijgaand contactformulier je gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek en/of meer informatie.

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen op onze website www.kantoorvanmil.nl