Praktijkoverdracht Amsterdam

*Dit fictieve profiel is een preview van hoe uw verhaal eruit zou kunnen zien.


 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, bevlogen en vooruitdenkende tandarts tussen de 25 en 45 jaar, aan wie we onze praktijk en patiënten met een gerust hart kunnen overdragen.
milad-alizadeh-55273.jpg

Wat is jullie verhaal?

''Na ruim 37 jaar vol passie als tandarts te hebben gewerkt, wordt het langzamerhand tijd om het stokje over te dragen. In al die jaren hebben wij een fijne relatie met onze patiënten opgebouwd en bovendien is de praktijk met de ontwikkelingen van de huidige tijd meegegaan, waardoor het toekomstplaatje gegarandeerd is.'' 

''Onze praktijk beschikt over drie moderne behandelkamers en bevind zich aan de Amstel. Voor Amsterdamse begrippen is de locatie goed bereikbaar en bovendien is het een fijne buurt om werkzaam te zijn.''

Naar wat voor type opvolger zijn jullie op zoek? 

''Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, bevlogen en vooruitdenkende tandarts tussen de 25 en 45 jaar, aan wie we onze praktijk en patiënten met een gerust hart kunnen overdragen. Het zou fantastisch zijn als wij als oudere generatie kunnen zien, hoe de veelbelovende jongere generatie onze praktijk succesvol kan voortzetten en daarbij tegelijkertijd ook haar eigen dromen en ideeën volgt.'' 

Wat zijn de verdere details?

''Ons pensioen is geregeld en de intentie is om binnen nu en drie jaar de praktijk over te dragen. Zowel het pand, de inventaris, het patiëntenbestand als (een deel van) onze medewerkers staan tot de beschikking van onze opvolger.''

room-toy-drill-interior-design-dentist-teeth-758407-pxhere.com.jpg

Past deze praktijk misschien wel in jouw toekomstplaatje? Neem dan contact met ons op via info@destartendetandarts.com