AN90 sponsoring De Startende Tandarts v01.png
Marc van der hak

Marc van der hak

Naam *
Naam

Maak een vliegende start!

Als startend tandarts komt er veel op je af. Ook op financieel gebied. Wij zijn Noord Negentig, accountants en belastingadviseurs. We zijn gespecialiseerd in financiële en fiscale vraagstukken in de zorg, ook de mondzorg. Bij ons kun je terecht met al je vragen. Waar ze ook over gaan. Over inkomen nu en later. Over meer complexe financiële vraagstukken. Of bijvoorbeeld over de gevolgen van nieuwe wet- en regelgeving voor jouw onderneming.

Financiële kennis van de branche

Onze accountants, fiscalisten en belastingadviseurs hebben ruime ervaring in de zorg. Daardoor weten we goed wat er speelt. We zitten dagelijks om tafel met tandartsen, orthodontisten, tandtechnisch laboranten en andere branchegenoten.

Dankzij onze goede contacten met landelijke brancheverenigingen zijn we bovendien altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Of je nu startend of gevestigd tandarts bent: je bent bij ons aan het juiste adres voor advies, steun en nieuwe inzichten. Tijdens persoonlijke gesprekken. Of bij lezingen die we organiseren over financiële thema’s die spelen in de zorg. Samen zorgen we ervoor dat je zaken goed voor elkaar zijn.

Meer weten? Neem contact op met Marc van der Hak (050 520 53 00) of kijk op noordnegentig.nl

Startersaanbieding

Werk je als zelfstandig tandarts zonder personeel op omzetbasis voor tandartspraktijken, dan hebben wij de volgende aanbieding.

Voor € 640,- per jaar je gehele financiële administratie op orde (€ 775,- incl. BTW)

Inclusief:

  • Begeleiding bij de inrichting van je administratie

  • Winstaangifte, jaarverslag en aangifte

  • Voorlopige aanslag en toeslagen aangepast op jouw situatie

  • Uitstel voor het indienen aangifte inkomstenbelasting

  • Een persoonlijke adviseur

Vraag gerust naar de voorwaarden.

Noord Negentig staat voor je klaar!