Net afgestudeerd ga je aan de slag als tandarts.  Er komt natuurlijk in de voorbereiding veel op je af. Hoe besteed je straks zo min mogelijk tijd aan jouw administratie en zoveel mogelijk tijd aan de patiënten?  

Dit doet je door jouw administratie onder te brengen bij COMPLAN ADMINISTRATIE SERVICE, kort gezegd CAS. CAS richt zich sinds 1986 op de administratieve dienstverlening aan TANDARTSEN en aanverwante beroepen. Wij willen graag een lange termijn relatie met je aangaan net  zoals wij dit al met honderden andere tandartsen hebben. Wij zijn dan ook Dé Tandarts administratie specialist van Nederland!

Persoonlijke aanpak

Omdat CAS met een klein team werkt en dit ook zal zullen blijven doen, kun je  verzekerd zijn van vaste aanspreekpersonen. Je zult bij ons geen nummer zijn en altijd goed te woord worden gestaan, waarbij er adequaat op je vragen zal worden gereageerd.

CAS kan het volgende voor je betekenen:

  • Opstellen jaarrekeningen
  • Fiscale aangiftes
  • Salarisadministratie
  • Advies diensten
  • Verwerking administratie
  • Vaste lage tarieven
  • Verwerking administratie van alle software

 
Wanneer je na je studie gaat beginnen als startende tandarts, zijn er veel zaken die je moet regelen. Wij willen jou daar graag bij assisteren en adviseren. Wanneer alles goed is geregeld, willen wij graag hét kantoor zijn die je administratie zorgen uit handen mag nemen. Wij kunnen dit als Dé Tandarts administratie specialist van NL als géén ander.

Voor een waarnemer hanteren wij normaal een vast tarief per jaar van € 500,- excl. BTW. Dit is voor de aangifte inkomstenbelasting inclusief een gespecificeerde jaarrekening.

Wanneer je in je afstudeerjaar vóór 1 juli bent gaan werken, dan betaal je niet het 1e jaar € 500,- maar €250,- excl. BTW!

Wanneer je in je afstudeerjaar ná 1 juli bent gaan werken, dan betaal je niet het 1e jaar € 500,-, maar €125,- excl. BTW!

Dit zijn vaste tarieven dus je weet waar je aan toe bent.

Naam *
Naam


Als je via het contactformulier je gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer het moment daar is, komen wij graag een keer bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze cliënten zitten door heel Nederland, dus wij komen graag bij je langs op de gewenste locatie. Je bent ook van harte welkom op ons kantoor.

In ieder geval, heel veel succes met het afronden van je studie en wij verwelkomen je graag als onze toekomstige cliënt. Voor meer informatie, kijk ook op www.cashoorn.nl