Preview profiel tandarts Pieter

*Dit fictieve profiel is een preview van hoe jouw profiel eruit zou kunnen zien.


pexels-photo-374871.jpeg

Tandarts Pieter - Amsterdam

Dag Pieter, vertel eens wat over jezelf.

''Mijn naam is Pieter en ik ben afgelopen augustus afgestudeerd aan het ACTA. Ik ben woonachtig in Amsterdam en houdt van een goede kop koffie, wielrennen en reizen.''

Wat zoek jij in een praktijk?

''Ik zoek een praktijk in de omgeving Amsterdam waar ik de ruimte krijg mezelf te ontwikkelen en waarbij ik voor advies terecht kan bij ervaren collega's. Mijn interessegebied ligt met name op het gebied van werken met composieten en ook besteed ik graag aandacht aan preventie. Bovendien is een gezellig team en een fijne praktijksfeer natuurlijk nooit weg.''

Wanneer ben je beschikbaar?

''Vanaf oktober 2017 ben ik - na een mooie reis naar Zuid-Amerika te hebben gemaakt - beschikbaar om op maandag, dinsdag en donderdag in een nieuwe praktijk te komen werken.''


Geïnteresseerd om in contact te komen met tandarts Pieter? Neem dan contact met ons op via info@destartendetandarts.com.

Dit fictieve profiel is een preview van hoe jouw profiel eruit zou kunnen zien.