Back to All Events

ZZP Visitatiedag

  • KNMT 750 Orteliuslaan Utrecht, UT, 3528 BB Netherlands (map)

Op vrijdag 9 december organiseert de KNMT in Utrecht een ZZP Visitatiedag. Tijdens deze dag word je in de ochtend of middag zelf gevisiteerd en treed je zelf ook op als collega-visiteur. Een praktische én leerzame dag dus. Er is plek voor 16 deelnemers. Doe je mee?

Tijdens de ZZP Visitatiedag op vrijdag 9 december in Utrecht probeert de KNMT zoveel mogelijk zzp-tandartsen op 1 dag te visiteren. Laat je je deze dag visiteren? Dan krijg je € 50 korting en betaal je € 550.

Zo werkt de visitatie tijdens de ZZP Visitatiedag

Normaal vindt een visitatie plaats in de praktijk waar je werkt, maar tijdens de ZZP Visitatiedag werkt het net even anders:

  • Je start net zoals bij een normale visitatie met het invullen van vragenlijsten;

  • Als extra voorbereiding maak je een aantal foto’s van je werkplek;

  • Op de visitatiedag heb je een gesprek met een KNMT hoofdvisiteur en een collega zzp'er
    Zelf visiteer je ook een collega op deze visitatiedag.

  • Na de visitatie ontvang je het bewijs van deelname en later per e-mail een verslag;

  • En je bent officieel gevisiteerd!

  • Je ontvangt KRT punten voor je deelname.

Wees er snel bij: vol = vol

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze visitatiedag? Meld je dan snel aan, want er is maar plek voor 16 zzp’ers. Om je aan te melden voor de ZZP Visitatiedag kies je in het aanmeldformulier bij stap 1 voor 'Individuele visitatie', vul bij de praktijknaam je eigen naam in en bij stap 3 'Ik wil graag voorkeursdagen en dagdelen doorgeven'. Daar geef je aan of je de vrijdagochtend en/of de -middag beschikbaar bent. 

Aanmelden? Klik hier!

Wat is visitatie?

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. Deelname aan visitatie kan ook een goede voorbereiding zijn om je praktijk in een later stadium te laten certificeren.

Earlier Event: October 27
Dental Expo 2022