Sponsor Preparation Kickstart 2018

white-restaurant-dish-food-ingredient-kitchen-1226328-pxhere.com.jpg

Beste partner,

Van harte bedankt voor uw aanstaande aanwezigheid op Kickstart 2018 en uw vertrouwen in De Startende Tandarts.com! Het belooft een fantastisch event te worden, waarbij we dit jaar letterlijk en figuurlijk 'the next step' gaan. Deze sitepage is bedoeld u en ons op weg te helpen richting een succesvolle samenwerking op en rondom Kickstart 2018 op a.s. 21 mei (Tweede Pinksterdag) in Theater Amsterdam. Mocht u verder vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@destartendetandarts.com of 0681791312.

Alvast hartelijk bedankt!

-Het team van De Startende Tandarts.com

Samenvatting & deadlines

Laatst gewijzigd: 16 mei 2018

watch-hand-clock-time-number-hour-1223386-pxhere.com.jpg

U bent van harte welkom voor de gehele dag (Theater Amsterdam, vaartocht, SkyLounge). Wij moedigen onze partners aan deel te nemen aan de vaartocht en SkyLounge, daar informeel contact met onze deelnemers (in een unieke setting) tijdens de 3 uur durende vaartocht en de afterparty in de SkyLounge - onder het genot van een drankje - zeer goed mogelijk is.

N.B. Alle mogelijkheden kunnen als optioneel worden beschouwd indien gewenst.

 

Uiterlijk maandag 16 april

*Content graag aanleveren via Preparation Form (zie onder) en/of via info@destartendetandarts.com

Main, Premium, Exclusive & Official Partners

 1. Advertentie Sponsor Guide (meeneemboekje). Staand A6 formaat, full color.

 2. Inhoudelijke vraag (met juiste antwoord) t.b.v. Sponsor Quiz (naar keuze open of multiple choice)

 3. Stand: keuze uit lage tafel en/of hoge statafel. Elke stand wordt standaard voorzien van 2 stoelen/krukken. Wenst u ook aan stroomaansluiting? Lunch wordt verzorgd. Opbouwen van de stand kan tussen 7.30 uur - 8.30 uur. Zorgt u er alstublieft voor dat uw stand om 8.30 uur gereed is voor de ontvangst van onze deelnemers? Afbouw van de stands kan na de koffiepauze (ca. tussen 15.00 uur - 17.00 uur). Adres: Theater Amsterdam, Danzigerkade 5. Parkeren kan op Tweede Pinksterdag gratis in de straten rondom het theater.

 4. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid mini-workshops (10 à 15 min.) te organiseren tijdens de inloop, lunch en koffiepauze in Theater Amsterdam? Geef dan het onderwerp + toelichting (max. 75 woorden) op het preparation form aan.

 5. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid te speeddaten (met evt. exclusieve goodies) met deelnemers (2-3 minuten)?
 6. Doet u mee aan Kitty's Sponsor Dance (3x)? Ergonome Kitty Jacobs gaat voorop in het feest, en neemt het publiek mee in een dansend muzikaal spectakel van ca. 60 seconden. Zowel deelnemers, organisatie, crew als sponsoren worden van harte uitgenodigd mee te dansen. U zult dus zeker niet alleen op het podium staan!
  • Partners die meedoen worden ten eerste beloond met hun logo groot op het scherm tijdens Kitty's Sponsor Dance. Na de ca. 60 seconden dansen zullen deelnemers  via de Yellenge eventapp stemmen op de best dansende sponsor. Te winnen prijs: plenaire pitch 'A minute to win it' op het podium in Theater Amsterdam, direct na de winst middels de publieksstemmen. Indien gewenst mag de anonimiteit worden gezocht, bijv. door een masker op te zetten of een leeuwenpak aan te trekken. U staat echter niet alleen! Dus, doet u ook mee?
 7.  Eigen creatieve inbreng

 

Main, Premium & Exclusive Partners

 1. Filmpje van max. 1 minuut (16:9 of breder, minstens HD-kwaliteit, aanleveren via WeTransfer)
 2. Wie gaat de plenaire pitch in Theater Amsterdam houden? Hiervoor mag evt. een dia (16:9) worden aangeleverd in powerpoint, keynote of pdf
 3. Content voor een Facebookpost via de pagina van De Startende Tandarts.com (mag ook vlog zijn)
 4. Content voor een blog op de website van De Startende Tandarts.com
 5. Één 'big data' deelnemersvraag t.b.v. Yellenge eventapp
 6. Max. 75 woorden tekst t.b.v. mailing, evt. incl. afbeelding
 7. Spreker, onderwerp en toelichting (max. 75 woorden) van Silent Workshops (2 x 30 min.)

Main & Premium Partners

 1. Opt-in aanbiedingsvraag (bijv. Mag [partner] jou benaderen met [dit speciale aanbod]?)

 2. Wilt u gebruik maken van exclusieve brandingsmogelijkheden in Theater Amsterdam (tegen kostprijs)?


 

Aanleveren uiterlijk op donderdag 17 mei tussen 10.00 en 18.00 uur:

1. Item goodiebag | Er zullen 350 goodiebags worden gemaakt

Adres

Mr. Goodiebag

T.a.v. Laszlo Bussink/De Startende Tandarts

Prins Hendrikkade 189B

1011 TD Amsterdam


Bijzonderheden logistiek Theater Amsterdam - DOCKS - SkyLounge

De boot (DOCKS) vertrekt om 17.45 uur vanaf Theater Amsterdam richting de wateren rondom Amsterdam. Op de terugweg zal de boot om 20.30 uur aanleggen aan Pier 14 bij Amsterdam CS, zodat deelnemers om 20.45 uur bij de SkyLounge (Oosterdokstraak 4) kunnen zijn. Vervolgens zal de boot terugvaren naar de werf in Zaandam (Vredeweg 46).

Indien u extra opbouwtijd op de boot wenst (bijv. ten behoeve van uw VIP-gedeelte), kunt u zich de dag zelf melden op de werf van de boot (Vredeweg 46, Zaandam) vanaf 14.30 uur. De boot zal om 16.45 uur vertrekken vanaf de werf in Zaandam richting Theater Amsterdam (aankomst om 17.15uur). De boot zal rond 21.30 uur weer terug zijn op de werf in Zaandam voor evt. grotere afbouwwerkzaamheden.

Voor degenen die hun auto evt. bij de SkyLounge willen parkeren adviseren wij het Parking Centrum Oosterdok (Oosterdokstraat 150, gelegen recht onder de SkyLounge). Parkeren kost hier tussen 21.00 uur en 06.00 uur slechts 1 euro per uur. Indien gewenst kan worden overnacht in het DoubleTree by Hilton hotel.

Vanaf de SkyLounge zal tussen 22.30 uur en 00.00 uur om het half uur een sloeppendel richting Theater Amsterdam vertrekken, voor degenen die hun auto of fiets daar nog hebben staan.


Preparation Form

*Gelieve dit formulier te gebruiken voor het aanleveren van content (deadline donderdag 17 mei, 12.00 uur), indien nodig kan content worden gemaild naar info@destartendetandarts.com

Contactpersoon op Kickstart 2018
Incl. aantal personen
Standinformatie, ik wens graag... *
Ja, ik maak graag gebruik van *
Bij voorkeur is dit een ludieker item dan een flyer, onder meer omdat een hardcopy advertentieboodschap reeds via de Sponsor Guide (A6) mogelijk is. Er worden 350 goodiebags gemaakt.
Inhoudelijk relevante vraag m.b.t. organisatie die idealiter bruggetje vormt naar gesprek en/of speeddate
Max. 75 woorden
Tussen alle interessante en leerzame sessies door is het ook belangrijk even de teugels te laten vieren en te ontspannen. Graag willen wij onze partners in de deelnemersbeleving betrekken en bieden wij u de kans op extra exposure middels Kitty's Sponsor Dance, waarbij deelnemende partners direct wordt beloond daar we u logo tijdens de Sponsor Dance op het scherm zullen projecteren. O.b.v. van muziek heeft u 60 seconden de tijd de deelnemers van uw enthousiasme te overtuigen. Zij mogen via de Yellenge eventapp stemmen op de partner met de beste dance moves. De partner met de meeste publieksstemmen wint een plenaire one minute pitch, direct te verzilveren na de winst. Ook organisatie, crew en deelnemers dansen mee. U staat er dus zeker niet alleen voor!
Wij juichen ludieke ideeën vanuit onze partners tijdens Kickstart 2018 van harte toe. Wilt u bijv. een flash mob houden in Theater Amsterdam of op de boot? Geef het vooral aan.
[Main, Premium, Exclusive]
Max. 75 woorden
[Main, Premium, Exclusive]
Max. 75 woorden
Pitch mag max. 60 seconden duren [Main, Premium, Exclusive]
Bij voorkeur max. 3 zinnen [Main, Premium, Exclusive]
[Main, Premium, Exclusive]
Max. 75 woorden [Main, Premium, Exclusive]
Een vraag die data-technisch voor uw organisatie interessant is [Main, Premium, Exclusive]
Ja/nee toestemmingsvraag [Main, Premium]
[Main, Premium]
Wilt u gebruik maken van een VIP-gedeelte tijdens de vaartocht en/of SkyLounge?
[Main, Premium]
[Main, Premium]
[Main, Premium, Exclusive, Official]