Kickstartcafé.png
_DSC0967.jpg

Een heerlijk buffet, vijf innemende sprekers en tientallen netwerkmogelijkheden. Onder het motto 'talk engaging dentistry' hebben we een zeer geslaagd eerste Kickstartcafé in Amsterdam beleefd. 

Een nieuw concept gebaseerd op TEDx, waarvan de eerste editie plaatsvond op woensdagavond 24 januari 2018 op de 12e loftverdieping van de Mondriaantoren aan de Amstel. Een leerzame netwerkavond voor 80 masterstudenten Tandheelkunde en Young Professionals, onder het genot van een heerlijk buffet.

Aftermovie: DARE Imaging


Foto's

Foto's: DARE Imaging


Talk Engaging Dentistry

 

RGE_0941.jpg

Mondriaantoren

Voorzien van een eigen keycord met naambadge stapten onze deelnemers in de lift die ze naar de 12e verdieping van de Mondriaantoren aan de Amstel leidde. In deze loftachtige ruimte genoten zij van een heerlijk buffet, koude drankjes en een unieke beleving. 

_DSC1042.jpg

360º Talks

Onze vijf innemende sprekers hadden ieder maximaal 18 minuten de tijd hebben om hun verhaal neer te zetten. Een spektakel vol diversiteit en energie. Ondertussen deed de Yellenge eventapp zijn werk en creërde interactie tussen spreker en deelnemer.

RGE_1073.jpg

Riva

Na afloop van de 360º Talks vond de aansluitende netwerkborrel in Café-Restaurant Riva plaats. Ook onze sprekers en partners stonden hier klaar om de resterende vragen van onze deelnemers te beantwoorden. Gezellig, geslaagd en een hoop nieuwe contacten.


Sprekers & programma


 

Inloop, 18.00 uur - 19.00 uur

360º Talks

19.00 uur    Het tandartsenperpectief in 2020 - Marleen Jansen, sectorspecialist Gezondheidszorg & Innovatie - Rabobank

19.30 uur    Burn-outs bij tandartsen - Amber Denekamp, bedrijfsoefentherapeut

20.00 uur    Gevolgen van bestraling voor het tandheelkundig handelen - Michiel Lieshout, MFP & restauratief tandarts

20.30 uur    MKA-chirurgie: maximaal invasief of het minimaal noodzakelijke? - Lodewijk Stroy, MKA-chirurg & NVOI erkend implantoloog

21.00 uur     Geriatrische tandheelkunde - Gert-Jan van der Putten, specialist ouderengeneeskunde

Netwerkborrel in Café-Restaurant Riva, 21.30 uur - 23.00 uur powered by Samenwerkende Tandartsen

RGE_1088.jpg

Foto: DARE Imaging

Kickstartcafé Amsterdam.png
Kickstartcafé Nijmegen.png
Kickstartcafé Groningen.png

Buffet

Tijdens de avond stond een heerlijk buffet voor voor onze deelnemers klaar, inclusief prosecco bij binnenkomst:

  • Koffie, thee en fris met spekkoek
  • Griekse salade
  • Mosterdsoep
  • Saucijzenbroodjes en broodjes kroket
  • Ciabatta met knoflookolie en kruidenboter
  • Lasagne
  • Boerenkool met ouderwetse Slagers gehaktbal

Riva

Na afloop van de 360º Talks vond de aansluitende netwerkborrel plaats in Café-Restaurant Riva, waarbij de koude drankjes en bittergarnituur mogelijk werden gemaakt door Samenwerkende Tandartsen. Onze sprekers en partners stonden hier klaar om alle resterende vragen te beantwoorden. Een hoop gezelligheid en een hoop nieuwe contacten en ideeën.

Foto's: Michael van Oosten


Ticketsverkoop

 Als Student Member van ons Alumni Network bestelde je je ticket online voor slechts €15,-. Tandartsen die lid zijn van ons Alumni Network als Alumni Member betaalden slechts €25,- voor een ticket.

Iedere KRT-geregistreerde tandarts heeft voor het Kickstartcafé Amsterdam 2 KRT-punten toegewezen gekregen.

KRT.jpeg

 

Niet-leden

Student €35,-

Tandarts €45,-

Het volgende Kickstartcafé vindt op woensdag 27 juni plaats in Groningen. Lijk het je leuk ons mee te helpen met de organisatie? Stuur dan een mailtje naar info@destartendetandarts.com

Kickstartcafé Groningen.png

Partners

Ons Kickstartcafé werd mede mogelijk gemaakt door:

Banner Kickstartcafé.png

Ook partner worden van ons Kickstartcafé? Neem dan contact met ons op via info@destartendetandarts.com


Bereikbaarheid Mondriaantoren

rabo.jpg

De Mondriaantoren is gelegen aan het Amstelplein 6 in het gebied de Omval, direct naast het NS Amstelstation en nabij de toegangswegen van Amsterdam. Het gebouw is met een hoogte van ruim 120 meter zeer herkenbaar en heeft een hoogwaardige uitstraling. De Mondriaantoren heeft een totaal metrage van ca. 25.000 m² kantoorruimte en beschikt over een fietsenstalling en een eigen parkeergarage (waar je je auto voor het starterscafé gratis kan parkeren - geef dit z.s.m. door bij je aanmelding i.v.m. beperkte beschikbaarheid).

Per Auto
Het object is uitstekend bereikbaar met de auto via de snelwegen A1 (Amsterdam-Amersfoort), A2 (Utrecht-Amsterdam) alsmede de ringweg A10. 

Per OV
Dankzij de ligging ,op loopafstand van het Amstelstation, is de Mondriaantoren per openbaar vervoer (tram, trein, metro en bus) goed bereikbaar. Vanaf het Amstelstation zijn het Amsterdam Centraal Station de Luchthaven van Schiphol en Utrecht snel en eenvoudig te bereiken. 

 

Contact

Naam *
Naam
RGE_1006.jpg

Foto: DARE Imaging