Sluit je vandaag nog aan bij ons Alumni Network.


Alumni Coach

''The best way to learn is to teach''

-Frank Oppenheimer

Heb jij er weleens over nagedacht te gaan doceren? Misschien is het werken op de universiteit weleens voorbij gekomen, maar kon je je niet (meer) aan de voorwaarden committen. Wil je misschien wat meer variatie in je werk? Of vind je het sowieso leuk af en toe anderen wat te leren en je kennis te delen? Dan is het worden van een Alumni Coach misschien wel iets voor jou.

Als Alumni Coach stel je jezelf naar keuze een aantal dagen of dagdelen per jaar beschikbaar om jonge (toekomstige) of meer ervaren collega's bij je in de praktijk te laten meekijken. Op die manier leert je collega van jou, en wie weet kan je ook wel iets van hem of haar leren. Zo creëren we voor beide partijen een win-win situatie en worden we allemaal een stukje beter. En natuurlijk, ook de patiënt profiteert daarvan.

neonbrand-423328.jpg

Alumni Speakers Network

"If you can speak, you can influence. If can you influence, you can change lives. And great speakers are not born, they're trained."

- Rob Brown & Dale Carnegie

Zoek jij wat afwisseling in je werk en zie je het wel zitten af en toe voor publiek te spreken en je kennis op grotere schaal te delen? Wij bieden jong talent en meer ervaren collega's graag een podium hun sprekersambities verder te professionaliseren. Meld je aan en wordt deel van ons Alumni Speakers Network.

 
man-person-american-flag-tie-profession-speaker-664739-pxhere.com.jpg