Het Team

Stanley Pasfoto.jpg

Stanley Pranoto
Founder

Afgestudeerd aan het ACTA in januari 2015 wist ik ontzettend veel over de tanden en optimaal zorg verlenen. Maar ik wist veels te weinig over het ondernemerschap als tandarts; verzekeringen, belastingen en ga zo maar door. Elke afgestudeerde tandarts gaat hetzelfde traject door. KvK, BIG-registratie etcetera. Het is zonde om telkens weer opnieuw het wiel uit te vinden, en daarbij is het ook nog eens verschrikkelijk saai om uit te zoeken. Ik wil het mijn aanstaande collega's vooral makkelijker maken met concrete, praktische en onafhankelijke informatie.

Stephan 2018.JPG

Stephan Tjiook
Creative Director 

In de zomer van 2015 ben ik door Stanley gevraagd het team van De Startende Tandarts te komen versterken. Natuurlijk wilde ik m'n bijdrage leveren om dit initiatief tot een succes te maken. Met veel plezier en enthousiasme houdt ik me bezig met de totale ontwikkeling van De Startende Tandarts, onze Kickstart events en het Alumni Network, gedreven door onze slogan Changing Dentistry in de positieve zin van het woord. Dus heb je gave ideeën, suggesties of lijkt het je wat eens te helpen met het neerzetten van de tofste dingen? Laat het ons weten!

Raoul+Schyns.jpg

Raoul Schyns
Partnerships Kickstart

Sinds Kickstart 2018 ben ik geïntrigeerd door de out-of-the box visie die De Startende Tandarts hanteert wanneer het events betreft. Ik vind het dan ook ontzettend tof om onderdeel te zijn van de Kickstart projecten en alles wat daaromheen speelt. Mijn passie ligt bij het (creatief) meedenken met zowel huidige als nieuwe partners en het is dan ook mijn kerntaak om deze partners een succesvol en plezierig event te laten beleven, zodat ze de volgende keer weer graag terugkomen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar raoul@destartendetandarts.com!

ma1.jpg

Marly van Eenennaam
Marketing & Communicatie

Sinds het voorjaar van 2017 ben ik bij De Startende Tandarts gekomen om het team te ondersteunen waar mogelijk. Van het managen van de events tot aan de marketing & communicatie richting leden, partners en andere relaties. Op zowel het online als offline vlak draag ik met veel plezier mijn steentje bij en zie ik erop toe dat alles volgens plan en schema verloopt. We hebben de gezamenlijk ambitie om de tandheelkunde in Nederland in positieve zin te veranderen en dat is natuurlijk een visie waar ik veel energie uithaal. Graag vorm ik binnen de organisatie voor jou het eerste aanspreekpunt op marly@destartendetandarts.com!

Jeff+Hold.jpg

Jeff Hold
Community Manager

Als Community Manager van De Startende Tandarts ben ik pro-actief betrokken bij het Alumni Network, dé overkoepelende, interfacultaire community voor gelijkgestemde studenten en tandartsen. Het is mijn taak onze leden - jou dus - beter te leren kennen, zodat we jouw unieke, toegevoegde waardes en kwaliteiten zo goed mogelijk kunnen inzetten een zo vooruitstrevende en levendig mogelijke community te creëren. Wil je een keer sparren over jouw ambities op persoonlijk dan wel professioneel vlak? Bel me dan gerust op 0638304136. Daarnaast ben ik natuurlijk standaard te vinden op de Kickstart events!

Inge.jpg

Inge de Jong
Manager Kickstart 360

De Startende Tandarts wilde haar events graag verder doorprofessionaliseren en dat is de reden dat ik in de zomer van 2018 het team ben komen versterken vanuit Eventic. Mijn grootste doel voor 2019 is om Kickstart 360 op zaterdag 15 juni tot een waar inspirerend succes te maken. Op de OceanDiva Original in Amsterdam zullen we een megaspektakel beleven dat zijn weerga niet kent. En hoewel het een supercreatief event is, ben ik aanwezig om ervoor te zorgen dat alles toch volgens strakke lijntjes verloopt. Are you ready to set sail?

Renzo.jpg

Renzo Gerritsen
Fotograaf

Sinds de eerste editie van Kickstart 360 in het EYE Filmmuseum ben ik betrokken bij De Startende Tandarts vanuit RG Fotografie. Het is mijn passie het juiste moment onder de juiste omstandigheden vast te leggen. Een foto zegt meer dan duizend woorden, en om dat met emotie in een snapshot vast te leggen vormt iedere keer weer een uitdaging op zich. Daar komt bij dat zich tijdens de events van De Startende Tandarts zelden een dull moment voordoet en het contact met de doelgroep bijzonder leuk is; elk moment kan een hoogtepunt zijn en het is aan mij om constant scherp te blijven om het knopje op tijd in te drukken. Smile & wave!

IMG_4292+kopie.jpg

Daniel Zonneveld
Videomaker

Net als Renzo ben ik sinds 2017 betrokken bij De Startende Tandarts vanuit Dan Stone Video. Als videomaker is het mijn uitdaging steeds weer een dynamisch verhaal te vertellen, dat de kijker onder de juiste sfeer en energie van begin tot eind geboeid kan houden. Script of geen script, door de juiste momenten te capturen en de verschillende scenes de juiste lading te geven probeer ik met mijn videos precies die visie uit te dragen zoals past bij de wensen van een frisse, jonge organisatie zoals De Startende Tandarts. Het is echter niet alleen film; ook het contact met de leden tijdens de events vind ik bijzonder tof!

Joanna.jpg

Joanna Li
Associate manager

Na acht jaar studeren, twee bachelordiploma's en de master Tandheelkunde ben ik eindelijk een werkend tandarts. Tijdens mijn studie heb ik veel nevenactiviteiten gehad, van een bestuur in het omzetten van het oude ACTA gebouw tot studentenkamers, tot een organisatie voor young professionals, uiteraard de Studentenraad en meer. Het was altijd hard werken, maar de resultaten die ik eruit haalde gaf me frisse energie. Nu wil ik mijn opgedane ervaringen graag gebruiken voor De Startende Tandarts. Een opstartende tandarts moet al genoeg regelen, gelukkig zijn wij hier voortaan om jullie daarmee te helpen!