Stanley Pasfoto.jpg

Stanley Pranoto - Initiatiefnemer

Afgestudeerd aan het ACTA in januari 2015 wist ik ontzettend veel over de tanden en optimaal zorg verlenen. Maar ik wist veels te weinig over het ondernemerschap als tandarts; verzekeringen, belastingen en ga zo maar door. Elke afgestudeerde tandarts gaat hetzelfde traject door. KvK, BIG-registratie etcetera. Het is zonde om telkens weer opnieuw het wiel uit te vinden, en daarbij is het ook nog eens verschrikkelijk saai om uit te zoeken. Ik wil het mijn aanstaande collega's vooral makkelijker maken met concrete, praktische en onafhankelijke informatie.


Stephan Tjiook - Development manager 

In de zomer van 2015 ben ik door Stanley gevraagd het team van De Startende Tandarts.com te komen versterken. Natuurlijk wilde ik m'n bijdrage leveren om dit initiatief tot een succes te maken. Als development manager ben ik lekker druk rondom de organisatie van al onze events en de verdere uitbreiding van ons initiatief. Heb je ideeën, suggesties of lijkt het je wat eens te helpen met het neerzetten van de tofste dingen? Mail dan naar stephan@destartendetandarts.com!


Raoul+Schyns.jpg

Raoul Schyns - Partnerships Kickstart

Sinds Kickstart 2018 ben ik geïntrigeerd door de out-of-the box visie die De Startende Tandarts hanteert wanneer het events betreft. Ik vind het dan ook ontzettend tof om onderdeel te zijn van de Kickstart projecten en alles wat daaromheen speelt. Mijn passie ligt bij het (creatief) meedenken met zowel huidige als nieuwe partners en het is dan ook mijn kerntaak om deze partners een succesvol en plezierig event te laten beleven, zodat ze de volgende keer weer graag terugkomen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar raoul@destartendetandarts.com!


Joanna Li - Community manager

Na acht jaar studeren, twee bachelordiploma's en de master Tandheelkunde ben ik eindelijk een werkend tandarts. Tijdens mijn studie heb ik veel nevenactiviteiten gehad, van een bestuur in het omzetten van het oude ACTA gebouw tot studentenkamers, tot een organisatie voor young professionals, uiteraard de studentenraad en meer. Het was altijd hard werken, maar de resultaten die ik eruit haalde gaf me frisse energie. Nu wil ik mijn opgedane ervaringen graag gebruiken in het opbouwen van De Startende Tandarts community. Een opstartende tandarts moet al genoeg regelen, gelukkig zijn wij hier voortaan om jullie daarmee te helpen!


ma1.jpg

Marly van Eenennaam - Project manager

Sinds het voorjaar van 2017 ben ik bij het team van De Startende Tandarts gekomen om Stanley, Stephan, Raoul en Joanna te ondersteunen in hun bezigheden. Voor de community houdt ik me over de gehele breedte bezig met alles wat met de woorden 'startend' en 'tandarts' te maken heeft. Van nieuwsbrieven, blogs, Facebook, mailings en andere communicatie tot ondersteuning bij events. Het doet me deugt deel uit te maken van zo'n jong team met al haar leuke en frisse ideeën en kijk absoluut uit naar wat de toekomst brengt!