ExamVision levert één van de beste loepbrillen ter wereld.

Ons doel is het verbeteren van zicht en ergonomie voor alle medisch specialisten, door voor een ieder qua zicht / licht en ergonomie een maatoplossing te bieden waarbij de wensen van de arts centraal staan.
— ExamVision

ONZE WERKWIJZE

Uw loepbril wordt compleet op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen qua vergroting, convergentie,inclinatie, werkafstand en is desgewenst uit te rusten met Prisma (beeldverschuiving), waarbij het beeld verplaats wordt en de nekkanteling tot een minimum gereduceerd kan worden.

Graag komen we bij u in de praktijk langs voor een aanmeting of demonstratie van uw op maat gemaakte loepbril.

ExamVision biedt de perfecte zichtoplossing aan alle professionals die in een klein werkgebied werken waarbij extreme precisie en helderheid benodigd zijn.

Sinds vele jaren is de naam ExamVision synoniem voor kwaliteit als het gaat om vergroting en maatoplossingen.

Het bedrijf, opgericht in Samsø (een klein eiland in Denemarken) is innovatief door zich exclusief te richten op het gebied van vergroting door middel van compleet op maat gemaakte loepbrillen en lichtsystemen, het doel is het optimaliseren van het zicht en de ergonomie waardoor de kwaliteit van het werk verbetert.

Onze gebruikers merken dat ze meer ontspannen in een goede houding kunnen werken, waarbij ze door het sterk verbeterde en kristalheldere zicht meer zien en dat komt de kwaliteit van het werk ten goede.

Partneraanbieding

Iedereen die in het bezit is van een ExamVision loepbril of geïnteresseerd is een loepbril aan te schaffen kan tijdens een bezoek aan de events van De Startende Tandarts gebruik maken van de service booth ExamVision. Hier zal het mogelijk zijn je loepbril van een servicebeurt te laten voorzien of je verder te laten informeren over de mogelijkheden rondom hun producten en diensten. Om de samenwerking te vieren biedt ExamVision deze check (t.w.v. 49,00 euro) kosteloos aan. Meld je voor een servicebeurt aan via https://mailchi.mp/examvision/kickstartcafe