Back to All Events

Meerdaagse Cursus: Leren implanteren 2019

  • De Kloosterhoeve Harmelen Nederland (map)

Meerdaagse cursus: Leren implanteren 2019
Startdatum: 12 april 2019

Implantologie wordt binnen de tandheelkunde steeds vaker toegepast. Om te kunnen starten met implantologie is gedegen theoretische en praktische kennis uiteraard onontbeerlijk. Bij ons geaccrediteerde cursusprogramma ‘Leren implanteren’ komen alle facetten aan bod die de basis vormen voor een verantwoorde implantologische behandeling, evenals andere vraagstukken waarmee u als startend implantoloog te maken krijgt.

Tijdens deze meerdaagse cursus wordt u door ervaren implantologen begeleid naar een kennis- en ervaringsniveau, welke u in staat stelt zelfstandig te implanteren. Hierbij gaan we zoveel mogelijk praktisch aan de slag, zodat uw vaardigheden worden getraind en verfijnd. Ook laten we u meekijken bij een ervaren implantoloog in uw regio en kent het programma aparte onderdelen voor assisterend personeel. Desgewenst kunnen wij u na afloop van het programma in contact brengen met een mentor. Deze kan u en uw team verdere begeleiding bieden bij het starten
met implantologie.

Mix & Match
Iedereen heeft eigen leerbehoeften, ook wanneer het gaat om implantologie. Daarom vinden wij het niet meer dan logisch dat je zelf kunt kiezen welke onderdelen je interessant vindt om te volgen. Met ons unieke Mix & Match concept stel je zelf je ideale leerprogramma samen. Je kunt er dus voor kiezen om het complete programma te volgen, maar kunt ook bepaalde onderdelen weglaten.
Zo leer jij implanteren op jouw manier!

Vrijblijvend adviesgesprek
Wanneer je bij ons aangeeft dat je interesse hebt in het opleidingstraject ‘leren implanteren’, komen we graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en elkaar beter te leren kennen. Er wordt onder andere gekeken welke onderdelen voor jou wel of niet interessant zijn. Indien gewenst kunnen we vervolgens op basis van jouw specifieke wensen en behoeften een passend leertraject samenstellen. Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend en wordt altijd ingepland op een dag, tijdstip én locatie welke jou uitkomt.

Meer informatie of inschrijven? https://implantcollege.eu/agenda/