Back to All Events

Vrijmiboot #1

  • De Ruijterkade 14 (map)
fb_cover_tandarts.png

☼ We gaan varen! ☼

Knal je weekend met De Startende Tandarts in bij de leukste vrijdagmiddagborrel van Amsterdam. De Vrijmiboot start 8 juni met een reeks spectaculaire borrels op 't IJ. De Startende Tandarts heeft een exclusieve deal met de Vrijmiboot waardoor je via ons voor 15 euro (incl. 2 cocktails t.w.v. 12 euro) aan boord kan stappen!

BAUT Amsterdam zorgt voor lekkere vegetarische en non-vegetarische gerechten en serveert heerlijke cocktails. Mis de boot niet en borrel mee!

► Datum + tijd
Vrijdag 8 juni. Opstappen om 18:30 en om 19:00 vaart de boot weg. 23:00 zijn we weer terug en leggen we aan bij Pier 14.
► Locatie
Instappen op onze nieuwe boot kan aan Pier 14 - De Ruijterkade (direct achter centraal station, naast de pont)
► Tickets
Reserveer je kaarten via www.vrijmiboot.xyz via onze actiecode: destartendetandarts

⚓ Stuurboord
Onze Dj’s draaien de lekkerste hitjes van toen en nu; house, pop, r&b en classics!
♫ Sascha Hair
♫ Joey Ferre
♫ Wendy J

⚓ Bakboord
Liefde gaat door de maag, dus zorgen de chefs van BAUT voor heerlijke vegetarische en vis poke bowls. Tevens is er een bittergarnituur met oa kip van Armando's. Er zijn entree tickets inclusief maaltijd verkrijgbaar.

⚓ Overboord
De Vrijmiboot zorgt voor de ultieme vrijdagmiddagborrel, op een nieuwe waanzinnige boot met 3 dekken en plek voor 600 feestvierders! Op het grote buitendek kan iedereen van de zon genieten en dankzij een mooie stage binnen zijn we niet afhankelijk van het weer.
We gaan behalve 8 juni ook op 29 juni, 13 juli, 27 juli, 10 augustus & 24 augustus varen. Meld je vast aan voor de overige data via www.vrijmiboot.xyz

Later Event: June 20
EuroPerio9 Amsterdam