Back to All Events

Zeeland zoekt jou - Dental Talent

  • Hotel Zuiderduin 2 De Bucksweg Westkapelle, ZE, 4361 SM Netherlands (map)

Heb je er ooit aan gedacht om als tandarts of als mondhygiënist in Zeeland te gaan werken en wonen? Zeeland heeft hierin een hoop te bieden. Er zijn volop carrière kansen; zowel in loondienstverband als voor praktijkeigenaren.
 
Ontvlucht daarom de files van de randstad en vestig je in een provincie waar nog volop ruimte is om landelijk te wonen. Kinderen kunnen in Zeeland nog opgroeien in een gemoedelijke sfeer zonder de hectiek en de verkeersdrukte van de grote steden. Na de drukke werkzaamheden in de praktijk is het ook fijn om te ontspannen of te sporten in de mooie en rustgevende natuur.


Tijdens deze dag laten we je, naast de wetenschap, graag de voordelen van het werken in Zeeland zien. Naast de lezingen van de sprekers van Elysee Dental zal de Rabobank je informeren over de mogelijkheden van praktijkoverdracht en de toekomst van de tandarts. Vind je de lezingen interessant maar heb je niet het idee om in Zeeland te gaan werken? Geen probleem je bent van harte welkom om het programma te volgen. 

LOCATIE

De nascholing en workshops worden gegeven in Hotel Zuiderduin, De Bucksweg 2,  Westkapelle. De barbecue wordt gehouden bij strandpaviljoen BLUV, Duinovergang Aardappeldal B, Westkapelle.


KOSTEN

De kosten van het gehele programma bedragen € 199,- per persoon. Studenten ontvangen €50,- korting.


INSCHRIJVEN

Voor informatie over deze dag of om je in te schrijven kan je contact opnemen met Corine Nelis bereikbaar via telefoonnummer: 06-523 734 96 of via email: cnelis@dentaltalent.nl Ook is het mogelijk om je in te schrijven via de inschrijfmodule op de website van  Elysee Dental: www.elysee-dental.nl

Bij annuleringen na 5 mei vindt er geen restitutie plaats van het inschrijfgeld.

Wil je graag meer weten of de workshops en de lezingen?

Klik dan hier voor de folder.

Earlier Event: June 28
Workshop BBB
Later Event: October 18
Webinar Diagnostiek