Back to All Events

Webinar ‘Minimaal Invasief, Maximaal Effectief’

Is Minimaal Invasief werken de eerste weg om te bewandelen?

In samenwerking met DentWebinars organiseert Elysee Campus 25 januari a.s. een eerste webinar: Minimaal Invasief, Maximaal Effectief. Tijdens deze webinar leert u de indicaties en de juiste omgang met de diverse materialen.

Met de lancering van nieuwe, indirecte restauratiematerialen en de ontwikkeling van nieuwe behandeltechnieken, kunnen indicatiegebieden worden uitgebreid. In veel gevallen leidt dit tot esthetisch fraaiere restauraties.

Het nadeel van deze materialen is grotere gevoeligheid voor de juiste verwerking in de mond.
Het succes valt of staat dan ook bij het stellen van de juiste indicatie, de preparatietechniek, materiaalkeuze en het cementeren. Een goede samenwerking tussen de tandartspraktijk en het tandtechnisch laboratorium is bepalend om tot een goed eindresultaat te komen.

Spreker

Patrick Oosterwijk is tandtechnicus sinds 1985. Na het behalen van zijn IVT-diploma heeft de ontwikkeling van de tandtechniek altijd een prominente plaats ingenomen in zijn loopbaan.
Dit heeft ervoor gezorgd dat TTL Oosterwijk voorop is blijven lopen in de wereld van tandtechniek en zich verder heeft kunnen ontwikkelen. Na de aansluiting bij de Elysee Dental Group is hij als Director Scientific Relations onder andere verantwoordelijk voor onze tandtechnische laboratoria die gevestigd zijn binnen het ACTA, het UMCG en centra voor bijzondere tandheelkunde. Verder geeft hij diverse lezingen over digitalisering en materiaalgebruik in de tandtechniek.

Webinar: Minimaal Invasief, Maximaal Effectief
Datum: 25 januari 2016
Sessies: 13:00 uur of 19:00 uur
Tijdsduur: 30 minuten
Spreker: Patrick Oosterwijk
Kosten: €25,- (Elysee Dental klanten en studenten mogen gratis deelnemen aan deze webinar)Earlier Event: January 21
De Techniekopdracht Gaat Digitaal
Later Event: March 1
Webinar Modern Dental 3D scanner