Back to All Events

De Techniekopdracht Gaat Digitaal

  • Van der Valk Hotel - Westerbroek 11 Rijksweg West westbroek Netherlands (map)

Het digitaal vastleggen van patiëntengegevens is iets wat voor geen enkele praktijk meer vreemd is. Toch hebben de meeste praktijken nog een overvloed aan papierwerk, omdat de communicatie met tandtechnisch laboratorium nog vaak op de conventionele manier gaat.

Dit kan anders. Met de WebOrder van Vertimart is het mogelijk om via een professioneel en beveiligde weg uw gegevens digitaal te versturen naar het lab. U spaart tijd, werkt effectiever en voldoet tevens aan alle eisen met betrekking tot Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Dit jaar introduceert Vertimart een nieuwe versie van Weborder. Deze wordt toegelicht door Joost Querido, manager consultant bij Vertimart. Joost was nauw betrokken bij de ontwikkeling van WebOrder of De Digitale Orderbon zoals we dit oneerbiedig bij Elysee Dental noemen.

Tijdens deze presentatie vertelt Joost u hoe de WebOrder werkt, hoe u er het maximale uit kunt halen en wat de voordelen zijn. Daarnaast krijt u een praktische demonstratie van WebOrder en beantwoordt hij al uw mogelijke vragen die u misschien wel heeft maar nooit eerder durfde te stellen.

Het Programma

18:00 uur: Ontvangst met broodjesbuffet
19:00 uur: Presentatie WebOrder
21:00 uur: Afsluiting en borrel

Locaties
Van der Valk Hotel - Westerbroek | Rijksweg West 11, 9608 PA Westerbroek