Als tandarts wil je je het liefst op je beroep concentreren. Het managen van een praktijk leidt af van jouw belangrijkste drijfveer: het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg met volle aandacht voor iedere patiënt. DentConnect biedt deze mogelijkheid aan tandartsen en faciliteert op het gebied van HR, Financiën & Administratie, Kwaliteit- & Zorgmanagement, Inkoop, Marketing & Communicatie en Algemeen Management. Zo krijg jij als tandarts de ruimte om de patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

DentConnect is een snelgroeiende keten met tandheelkundige prakijken in een groot deel van Nederland. DentConnect en alle aangesloten tandheelkundige praktijken voldoen aan de Europese norm voor kwaliteitsbeheersing in de zorg: NEN-EN 15224. Hiermee is DentConnect als eerste van de grotere ketens van tandartspraktijken gecertificeerd.

 

DentConnect biedt jou, als startende tandarts, goede begeleiding door ervaren professionals. Verder zijn in onze praktijken alle disciplines en specialisaties aanwezig.

 
Je bent net afgestudeerd en wilt maar één ding, de best mogelijke tandarts worden.
DentConnect zorgt daarvoor! Dankzij de DentConnect Academy kun je je structureel blijven ontwikkelen, in het belang van de patiënt en jezelf.
— Michiel Voets, Klinisch Directeur

Dankzij de vele ontwikkelingen in de markt van tandheelkunde en de groei van DentConnect zijn er voortdurend nieuwe uitdagingen. Juist daarom vinden we de ontwikkeling van onze medewerkers zo belangrijk.

DentConnect Academy

Sinds 2012 beschikken wij over een eigen trainings- en opleidingstak: DentConnect Academy. In disciplinegerichte trainingen, cursussen en klinische avonden ontwikkel je je kennis, vaardigheden, communicatie en service. Zo bewaken en bevorderen wij de kwaliteit van onze tandheelkundige diensten.

Aantoonbaar deskundig

Vakkennis op peil houden is erg belangrijk voor een tandarts. Het scholingsaanbod van DentConnect Academy helpt je om intern aan je deskundigheid en kwaliteit te werken. Hiermee ontvang je punten van het Kwaliteitsregister Tandartsen.

DentConnect Congres

Jaarlijks organiseert DentConnect een Congres voor alle medewerkers en vakgenoten. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld zetten we een inspirerend, actueel en leerzaam programma neer. Sprekers vanuit allerlei disciplines behandelen belangrijke ontwikkelingen en thema’s. Bovendien is er op de expomarkt ruimte om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

 

 

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

DentConnect
De Waard 5k
4900 AB Oosterhout
www.dentconnect.nl
info.nl@dentconnect.eu