Back to All Events

DNTSTRY: On Tour | MBA in één dag

Ben Tiggelaar.png

In ‘MBA in één dag’ leert Ben Tiggelaar je de ‘fundamentals’ in leiderschap, organisatie, strategie en verandering. Ben Tiggelaar geeft je de beste tips uit de beste boeken. Onlangs maakte hij bekend dat hij na 2019 stopt met MBA in één dag. Zijn seminars op 16 en 17 april waren dan ook binnen de kortste keren uitverkocht. Daarom wordt er na 15 jaar, 20 duizend deelnemers en sessies in 8 landen speciaal nog één allerlaatste extra editie op donderdag 18 april in het Beatrix Theater te Utrecht georganiseerd. Je laatste kans, want hierna stopt MBA in één dag definitief. En jij kan er via DNTSTRY: On Tour met een select tandheelkundig gezelschap bijzijn.

Earlier Event: April 17
ANT Kickstartdiner Nijmegen
Later Event: April 24
ANT Kickstartdiner Groningen