Back to All Events

DNTSTRY: 360 Talks

 
DNSTRY 360 Talks.png
 

DNTSTRY: 360 Talks is dé nieuwjaarsbeleving van tandheelkundig Nederland. Binnen de adembenemende sfeer van De Rode Hoed te Amsterdam zal een 5-gangen sit down dinner worden gecombineerd met diverse inspirerende 360 Talks volgens het TEDx-concept. Maar dat is nog lang niet alles, want tijdens het diner zullen diverse verrassingsacts garant staan voor inspiratie, activatie en engagement zoals het out-of-the-box denkers betaamd. Bovendien zal tijdens de avond de tafelschikking regelmatig wisselen, zodat u aan het einde van het diner uw netwerk gegarandeerd verbreed heeft.

Voor iedereen die u tijdens het diner niet heeft kunnen spreken vindt aansluitend de nieuwjaarsreceptie plaats, die geruisloos zal overgaan in een silent disco met voor ieder wat wils: oldies, goodies en de hits van nu. DNTSTRY: 360 Talks biedt een unique experience en vormt daarmee het ideale nieuwjaarsuitje voor uw meest gewaarde familieleden, vrienden, collega’s en relaties op een unieke en sfeervolle toplocatie in hartje Amsterdam.

Earlier Event: January 18
NVVRT Congres: Resto meets Ortho